Fiara care a violat un copil

Fiara care a violat un copil
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un bărbat de 46 de ani a violat o fată de 8 ani * Potrivit declaraţiilor oamenilor legii, violatorul trăia cu sora în vârstă de 15 ani a  victimei * Se pare că nici înainte de teribila întâmplare, fata a cărei inocenţă a fost furată brutal nu avea o copilărie prea fericită: tatăl ei e în închisoare, iar mama ar avea probleme cu alcoolul *

O copilă din localitatea Bursucani, comuna Bălăbăneşti, a fost adusă la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi şi internată cu probleme ginecologice,  după ce a  fost victima unui viol.

În vârstă de numai 8 ani, fata provine dintr-o familie cu 6 copii. Tatăl acestora se află la închisoare, unde execută o pedeapsă tot pentru viol, iar mama, care şi-a însoţit iniţial fata la spital, are, se pare, probleme serioase cu alcoolul.

Detalii privind starea fetei ne-a oferit purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

„A fost adusă o copiliţă de 8 ani violată sălbatic de un… animal. De fapt, n-aş zice animal pentru că animalul are discernământ şi etica lui implicită, o fiară care i-a produs rupturi vaginale ce-au trebuit suturate. Problemele medicale propriu-zise s-au rezolvat, dar cu cele psihologice vom vedea ce se va întâmpla. Din păcate societatea noastră este mult prea puţin pregătită pentru a elimina aceste pericole ale violatorilor de copii”, a spus dr. Bacalbaşa.

State Condurache - bărbatul care comis atrocitatea - este tot din Bursucani, are 46 de ani şi, oricât de greu de crezut ar părea, trăia potrivit oamenilor legii, cu sora în vârstă de doar 15 ani a fetiţei căreia zilele trecute i-a distrus copilăria.

În vreme ce minora respectivă era plecată cu treburi la Bârlad, bărbatul a ademenit-o pe copila de 8 ani la el acasă. Fără să se gândească o clipă la sufletul pe care avea să-l sfâşie, a profitat de faptul că micuţa adormise şi a violat-o.

Poliţia a început deja o anchetă în acest caz.

„Când a aflat ce s-a întâmplat, sora mai mare a fetei i-a povestit mamei, care s-a dus la Poliţie. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, este recidivist, a executat o pedeapsă de 5 ani pentru furt şi are un cazier stufos. A fost deja reţinut şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru viol”, a declarat putătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici.

Cazul a necesitat şi implicarea imediată a Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi.

„Familia din Bursucani are şase copii, dintre care cel mai mare este major, şi reprezintă un caz social, aflat în prealabil în atenţia instituţiei noastre. În 2006 am vrut să-i introducem în sistem şi să le oferim protecţie copiilor, dar familia s-a opus. Fetiţa care a fost violată este cea mai mică dintre cei şase fraţi, neşcolarizaţi se pare. Echipa mobilă a Direcţiei a plecat deja spre Bursucani şi cel mai probabil îi vom aduce la Galaţi pe minori”, a precizat Manon Cristoloveanu, directoarea Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Joi, în cursul după-amiezii, am luat legătura telefonic şi cu primarul comunei Bălăbăneşti, Dorin Codreanu. Acesta ne-a spus că ştie despre viol, dar că nu cunoaşte detalii privind familia în cauză.

De-a dreptul zguduitor este însuşi faptul o astfel de dramă s-a putut petrece şi că un copil din judeţul Galaţi, poate trăi expus unui asemenea pericol.

Cu doar câteva zile înainte de începerea anului şcolar, când cei mai mulţi dintre copiii de 8 ani merg cu părinţii să îşi cumpere rechizite şi se pregătesc entuziasmaţi pentru reîntâlnirea cu colegii de clasă, copila din Bursucani a fost nevoită să treacă prin tot acest coşmar pe care, credem noi, cineva ar fi trebuit să-l împiedice.

Citit 1681 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.