Patru persoane şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau a fost izbită violent de un tren

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau a fost izbită violent de un tren
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru persoane au murit, duminică seară, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, la ieşirea din Vaslui, relatează Mediafax. Potrivit primelor informaţii, cele patru victime sunt două femei şi doi bărbaţi, iar maşina în care se aflau era înmatriculată în judeţul Galaţi.

Şoferul care şi-a pierdut viaţa avea 54 de ani, în timp ce soţia lui, care se afla în dreapta, avea 49 de ani. Fiica lor, care stătea în spate, avea 25 de ani. Cel de-al patrulea pasager care şi-a pierdut viaţa stătea tot pe bancheta din spate şi era un bărbat de 45 de ani, rudă cu cei trei.

Accidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată de la ieşirea din Vaslui, înspre Bacău. O Dacie Logan cu numere de Galaţi, în care se aflau patru persoane, a fost lovită de trenul Inter Regio 1866, care circula pe ruta Bucureşti - Iaşi. Deşi semnalele acustice şi vizuale erau în funcţiune, şoferul nu a oprit şi maşina a fost izbită în plin de tren. Automobilul a fost târât 300 de metri, iar în urma impactului un pasager a fost aruncat afară. Ceilalţi trei au rămas încarceraţi. La faţa locului au venit mai multe echipaje SMURD şi ambulanţe, dar cei patru nu au mai putut fi salvaţi.

Citit 3596 ori Ultima modificare Luni, 10 Februarie 2014 13:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.