Echipă de conducere incompletă la Inspectoratul Şcolar Galaţi

Echipă de conducere incompletă la Inspectoratul Şcolar Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Inspectorul general-adjunct Mitică Dudău nu vorbeşte despre motivele demisiei sale * Resmeriţă speră să-l convingă să se reîntoarcă la ISJ *

Inspectorul general-adjunct Mitică Dudău şi-a dat demisia. Acesta susţine că se va prezenta la catedră la Colegiul „C. Negri”, unde este titular şi nu doreşte, deocamdată, să discute despre motivele acestei decizii care a surprins pe toată lumea.

Cel mai surprins s-a arătat inspectorul general Doruleţ Resmeriţă, colegul său de partid: „Nu cunosc motivele care l-au determinat să-şi dea demisia. Îmi pare foarte rău pentru că aveam nevoie de experienţa sa la conducerea inspectoratului. Presiuni politice nici din partea mea, nici din partea partidului, nu s-au făcut. Eu sper să-l conving să renunţe la decizia pe care a luat-o şi să se întoarcă. Repet, avem nevoie de un om ca el la ISJ”.

De altfel, şi prin multe dintre comentariile de pe site-ul ziarului nostru  oamenii susţin acelaşi lucru: e păcat că un om ca Mitică Dudău să  renunţe la postul de inspector general-adjunct.

Citit 2087 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.