Muşatescu pleacă în Germania

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Consulate itinerante în Spania: Pentru acordarea de servicii consulare cetăţenilor români din zona de nord a Spaniei, echipa Consulatului General al României la Bilbao va fi la dispoziţia publicului în zilele de 22 şi 23 septembrie.

* Manifestari româneşti în Cehia: Pe 17 septembrie, Ambasada României la Praga, în colaborare cu Preşedinţia Consiliului Judeţean Arad şi cu Primăria oraşului Znojmo din Moravia de Sud, organizează „Ziua României la Znojmo".

* Muncitorii romani din Anglia: Marea Britanie va introduce, din data de 2 octombrie 2009, modificări legislative privind accesul unor categorii de lucrători români pe piaţa muncii din această ţară.

* Clubul de Aur la Montreal: Asociaţia Culturală Română din Montreal (6767 Côte-des-Neiges, etaj 6, salon 697) organizează joi, 17 septembrie, între orele 16.00 şi 19.00, o nouă reuniune a Clubului de Aur.

* Cenaclul Eminescu din Canada: Asociaţia Canadiană a Scriitorilor Români (ACSR) îi anunţă pe iubitorii de literatură că următoarea întrunire a cenaclului Eminescu se va derula pe 23 septembrie, la ora 18.00, la Bistro Roma din Montreal.

* romani.co.uk: Românii care sunt membri ai portalului romani.co.uk se vor întâlni sâmbătă, 19 septembrie, la pub-ul "The Worlds End", Camden Town, Londra, începând cu ora 17:00.

* Concurs foto pentru naţionalităţi la Budapesta: Institutul Cultural Maghiar din Ungaria a iniţiat un concurs de fotografii pentru nationalităţile din Ungaria, cu titlul „Trecutul şi prezentul naţionalităţilor noastre". Lucrările pot fi înaintate până la 30 noiembrie 2009, la adresa Institutului Cultural Maghiar, 1011 Budapesta, piaţa Corvin, nr. 8. (Informaţii suplimentare: www.erikanet.hu)

* Club sportiv în Ţara Galilor: La Cardiff a luat fiinţă primul club de arte marţiale stilul Wado-Ryu, coordonat de o fostă campioană a României, Aurelia Vasilache, care a sosit în UK anul trecut împreună cu cei trei copii ai săi.

* Teatrul Nottara, la Munchen: Spectacolul „Titanic vals”, de Tudor Muşatescu, al Teatrului Nottara din Bucureşti, va fi jucat la Munchen, pe 25 septembrie, în cadrul Zilelor Culturale Române organizate în oraşul german.

* Cvartetul Belcea revine în Anglia: Îndrăgitul Cvartet Belcea, cândva rezident la Wigmore Hall din Londra, se va întoarce duminică, 20 septembrie, în acest loc londonez, urmând să susţina de la ora 11:30 un concert. Programul va include lucrări de Ludwig van Beethoven şi W A Mozart.

Citit 730 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.