Gălăţenii au încins hore şi sârbe pe Faleză (VIDEO)

Gălăţenii au încins hore şi sârbe pe Faleză (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, gălăţenii au jucat cu foc şi-au petrecut pe cinste pe Faleză, la Elice. Cea de-a doua seară din cadrul evenimentului „Zilele Galaţiului 2017” a adus folclor autentic, dar şi de muzică modernă, prezentatorul Dănuţ Lungu onorându-şi cu succes misiunea de a întreţine atmosfera de sărbătoare şi bună-dispoziţie.

Spectatorii s-au bucurat din plin de recitalul cunoscutei interprete de muzică populară Elisabeta Turcu. Au încins horă după horă şi-au jucat ca la nuntă! Artista a ţinut să facă şi o dedicaţie specială: „Această melodie, „Băiatul mamii băiat”, o ofer tuturor mamelor care au băieţi, tuturor băieţilor care sunt prezenţi la acest spectacol, dar şi mamelor care au fete, pentru că avem nevoie de nurori bune! Să ne trăiască copiii!”, a spus vedeta.

Liviu Teodorescu şi-a început recitalul cu celebra piesă “Fanele” şi a încins atmosfera. Cu siguranţă, însă, cea mai aplaudată melodie a fost „Obsesia”.

Petrecerea a continuat, pe Faleză, cu Ansamblul Etnofolcloric „Plăieşii”. Şi, din nou, gălăţenii, cu mic cu mare, s-au prins în hore şi sârbe.

Vă reamintim că în această seară, pe scena de la Elice, vor urca artişti şi trupe locale, „Strada Mare”, Lidia Buble, Connect-R şi celebrul Carla’s Dreams. Vedetele spectacolului de duminică sunt Ami, Guess Who şi Randi.

Citit 7373 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Decembrie 2017 11:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.