Patru șoferi băuți, depistaţi în weekend în Galați

Patru șoferi băuți, depistaţi în weekend în Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Weekendul care tocmai a trecut a fost pentru polițiști unul plin de evenimente. Oamenii legii au depistat patru bărbați care conduceau autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau fără a avea permis.

Prima "victimă", un bărbat de 67 de ani, din municipiul Galați, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 4 Galați pe strada Henri Coandă, pe 5 aprilie 2024, în jurul orei 09.50. La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ, dar în urma verificărilor ulterioare s-a stabilit că şoferul figurează cu permisul de conducere reținut pentru alte abateri anterioare la regimul circulației rutiere.

Al doilea bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Drăgușeni, a fost depistat de polițiștii Secției 5 Rădești pe DJ 251A, în interiorul satului component Fundeanu, sâmbătă, 6 aprilie, în jurul orei 07.15. În cazul său, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer, de 36 de ani, din comuna Tulucești, a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Galați pe strada Bradului, din localitatea de domiciliu, sâmbătă, în jurul orei 19.40. În cazul acestuia, valoarea indicată la testarea alcoolscop a fost de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al patrulea bărbat, de 41 de ani, din municipiul Galați, a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați pe bulevardul George Coșbuc, în cursul nopții de 6-7 aprilie, în jurul orei 04.30. Aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În toate cazurile, persoanele au fost conduse la unități spitalicești, unde le-au fost recoltate mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei și au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar în primul caz pentru conducerea unui vehicul fără permis", ne-a declarat agent-șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Citit 1298 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 19:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.