Tu faci Viaţa liberă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
51 comentarii

Propune aici subiectele lunii martie!

Redacţia cotidianului nostru te provoacă să faci agenda oraşului, să contribui la politica editorială a ziarului. Propune aici, până la încheierea fiecărei luni, subiectele pe care crezi că ar trebui să le abordăm în paginile noastre în cursul lunii următoare. Dacă ai informaţii, idei pentru articole, campanii de presă, subiecte care te interesează, despre care crezi că ar putea să scoată oraşul din amorţeală, spune-ne! Foloseşte câmpul de comentarii pentru a face acest lucru. Reporterii „Vieţii libere” îşi propun să documenteze şi să publice cât mai multe dintre aceste propuneri.

Citit 10242 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2012 14:46

51 comentarii

 • postat de Aurelian M. Luni, 16 Martie 2015 18:01 79.116.110.*** Link la comentariu
  1
  0

  In Galati s-a inceput debransarea de la reteaua de apa curenta chiar de la bun platnicii care au contorizat consumul individual, prin asociatii. Motivul ar fi ca asociatiile nu au platit in totalitate consumurile inregistrate. Consider aceasta o masura abuziva, in profunda contradictie cu legile europene, care stipuleaza ca accesul la apa este un drept fundamental de care nu poate fi privata nici o persoana. De asemenea, exista contorizare individuala deci si responsabilitatea este bine definita, se pot identifica datornicii si lua masurile, eventual pecuniare, impotriva acestora. Este o perioada critica, in care virozele fac victime chiar si in conditiile respectarii masurilor de igiena individuala si de aceea gestul celor de la Apa-Canal este inacceptabil, este un factor care aduce atingere demnitatii umane si afecteaza starea de sanatate a intregii populatii. Am impresia ca am inceput sa devenim intemnitati in propria tara, unde ni se acorda sau nu drepturi dupa cum vor unii sau altii, indiferent daca se incalca legislatia internationala si drepturile omului.

  Raportează
 • postat de laura craciun Miercuri, 21 Ianuarie 2015 09:01 86.127.211.*** Link la comentariu
  0
  2

  Sunt o galateanca care sta in apropierea pietei din micro 39 mai exact la blocurile z nu mai scapam de haitele de caini si nu stim cui sa ne mai adresam. Acestia agreseaza copii cand ies seara de la scoala suntem disperati de latratul si mizeria lor,oare la noi in oras acesti caini nu se aduna?

  Raportează
 • postat de Mircea Joi, 06 Martie 2014 17:55 89.137.221.*** Link la comentariu
  0
  1

  Se vorbeste despre asistenta medicala privata versus cea de stat. Va ofer un exemplu personal de la centrul medical MAYCOR respectiv dr. Mihai Bucatanschi (cred ca este si consilier municipal sau judetean). Programare joi 6 martie 2014 ora 12.45. Sosesc la ora programata, prezint toate documentele solicitate, platesc 60 lei pentru o electrocardiograma (EKG) si sunt invitat sa astept. Deja in sala de asteptare sunt cca. 15 persoane (pacienti plus insotitori). Dupa ce rezolv 4 careuri SUDOKU pentru experti, sunt chemat la consultatie la ora 15.45 (trei ore de asteptare!) Doctorul Bucatanschi se "rataceste" in documentele prezentate (emise de conferentiari doctori de renume din Bucuresti ) si in final ma intreaba ce reteta doresc, respectiv ce mi-a fost recomandat de specialistii din Bucuresti.Dupa inca 20 minute o asistenta ma ceama sa-mi dea o scrisoare medicala pe care o voi prezenta doctorului de familie pentru emiterea retetei compensate. La ora 16.15 parasesc cabinetul in a carui sala de asteptare (de cca. 10 mp) erau la acea ora 26 persoane dintre care 11 persoane asteptau in picioare si 15 persoane aveau locuri pe scaune. Oare care este parerea CAS care are contract cu acest doctor?
  Mentionez ca este a treia si ultima oara in care apelez la serviciile acestui cabinet medical deoarece de fiecare data am intampinat aceeasi situatie.
  UN SFAT PENTRU COLEGII DE SUFERINTA : EVITATI CABINETUL MAYCOR SI PE DR. BUCATANSCHI!! COMPORTAMENTAL SI PROFESIONAL NU ARE CE CAUTA IN RANDUL CADRELOR MEDICALE, CU ATAT MAI MULT IN MEDIUL PRIVAT!
  O ancheta la cabinetele private din Galati ar fi foarte indicata. Intelegem problemele din sistemul de stat dar nu este acceptabil sa avem aceleasi probleme in reteaua privata care este partial subventionata de sistemul de stat.

  Raportează
 • postat de costina Marți, 18 Februarie 2014 13:16 5.13.133.*** Link la comentariu
  0
  0

  1.Ma intereseaza cine ar putea sa repere capacele de pe strada Brailei,care au fost repuse pe locul lor,si care scot un zgomot infernal,de cate ori trec masinile peste ele.Este vorba de capacele mai sus de semaforul de la TREI STAR,AGENTIA LOTO PRONO,pe sensul de urcare inspre B-dul Cosbuc.Au fost facute nenumarate sesizari,si la Apa Canal,si la Primarie.Asfaltarea a fost facuta in anul 2013 in vara,capacele au fost pur si simplu trantite pe vechiul loc,dar nu s-a interesat nimeni,daca ele sunt puse cum trebui.Suntem obligati noi locatarii din zona,sa suportam zgomotele produse de aceste capace.Daca nu credeti,verificati,dar faceti ceva!!!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de Mateescu Marcel Marți, 26 Martie 2013 18:22 Link la comentariu
  0
  0

  Cititi, va rog, acest articol. Inclusiv putinele comentarii din subsol.

  http://www.nepasadegalati.ro/actualitate/bacalbaşa-şi-a-anesteziat-un-angajat-de-la-cj-cu-pumni-în-gură-şi-în-piept

  Si, daca aveti curaj, scrieti si dumneavoastra ceva despre asta!
  Sau, nu aveti voie, nu va permite partidul?

  Raportează
 • postat de dezoxiribo Marți, 13 Martie 2012 09:49 Link la comentariu
  0
  0

  Vreau sa vad daca aveti curaj.... Haideti sa descoperim cine a furat locul de joaca si si-a construit ditamai constructiile pe un teren care a fost cindva al COPIILOR .Incet ,cu multa rabdare in decursul citorva ani un loc in care existau leagane pentru copii mici si o bara pentru scuturatul covoarelor a fost rapita domeniului public si un privatizat a construit fara un pic de rusine ditamai magazinele . Zona in discutie este situata in I.C.Frimu ( spate la ,,doua babe ,, ) intre blocurile P1A ( sc. II ) , B3 si P6A (sc. I) . Aduceti aceasta problema in discutie publica , descoperiti cine este in spatele acestei mirsavii si pentru mine si locuitorii din zona sunteti cei mai tari . Daca...nu... inseamna ca nu sunteti adevarati...

  Raportează
 • postat de alfar Joi, 01 Martie 2012 13:24 Link la comentariu
  0
  0

  nu cred ca aici este locul unui comentariu care vreau sa-l fac, astazi 01.03.2012, dar nu am gasit alta locatie pe tema. in jurul orelor 11 am parcurs distanta dintre intersectia doja si ireg. erau grupuri masive si galagioase de tineri ce imparteau flori si un martisor doamnelor. prima impresie a fost pozitiva, apoi am realizat citeva lucruri pe care imi permit sa le postez in nume personal. grupurile ocupau tot trotuarul fara sa se sinchiseasca ca blocau traficul pietonal, se opreau la fiecare doamna si racneau ca ofera din partea consiliului local. am remarcat ca nu au intrat sa ofere o floare doamnelor ce lucrau in magazine. de fapt se ofereau flori si martisoare doar doamnelor plimbacioase. atunci de fapt mi-am adus aminte ca e an electoral si importanta era imaginea pe strazi si racnetele gen nunti: "de la....pentru..." si m-i s-a facut lehamite. acum nu ca am ceva cu plimbacioasele, multe erau in timpul intre obligatii de tot felul. dar femeile din spatele galantarelor, tejghelelor, chioscurilor ce vind "viata libera" nu meritau o floare? dar ele au dezavantajul ca nu sint la vedere si oricum sa urlii intr-un magazin expeditorul atentiei nu prea se face. de fapt lehamitea s-a transformat in scirba.

  Raportează
 • postat de constantin Joi, 01 Martie 2012 12:26 Link la comentariu
  1
  0

  nu stiu daca este cadrul potrivit dar eu am gand care ma macina de vreo treizeci si ceva de ani si anume:as dori sa cunosc o persoana caruia i-am salvat viata de la innec in anul 1979 langa fostele bazine plutitoare de pe dunare .Daca e posibil, prin amanuntele pe care mi le aduc aminte sa putem identifica aceasta persoana,as putea povesti ceea ce s-a intamplat si cu ajutorul dvs.si al norocului poate reusim sa gasesc raspunsul la intrebarile ce-mi toaca mintea aproape in fiecare zi.Va multumesc.

  Raportează
 • postat de livia Joi, 01 Martie 2012 08:31 Link la comentariu
  0
  0

  Sunt convinsa, veti selecta ceea ce merita.
  Din punctul meu de vedere, se impune a promova, in primul rand, ceea ce este reprezentativ pentru orasul si judetul Galati. E bine sa se regaseasca in paginile ziarului si cei care locuiesc ceva mai departe de oras.
  Am o rugaminte la dvs., postati pe net, chiar si cu o intarziere de cateva zile (asa ar fi si bine) paginile: Weekend Magazin. Lectura + Buzunar. Personal, ma intereseaza in mod special.
  Va multumesc, respectuos! Succes in tot ceea ce intreprindeti!
  O PRIMVARA FRUMOASA!

  Raportează
 • postat de marx Miercuri, 29 Februarie 2012 16:02 Link la comentariu
  0
  0

  domnilor de la V L pentru a nu ramine istorie ,propun ca tot ce se dezbate aici sa fie catalogat ,corectat si apoi publicat intr un supliment al V L .pastrind sau nu pecetea anonimatului.
  garantez ca un supliment venit o data pe saptamina cu astfel de informatii va determina o crestere a tirajului in ziua respectiva de cca. 25 ~% .
  o asemenea initiativa ,cumulata cu noii idei venite de a lungul timpului va fi benefica pentru toti.
  nu doresc a face acum referire la celebra capra a vecinului ,dar aceasta a ajuns la obezitate orcit ar incerca cetateanul de rind sa creasca in spirit aleman si nu mioritic o capra mai mare ca a vecinului ,nu are sanse.
  nu doresc sa mi amntesc de anii 80 cind viata noua rupta in fisii trona la wc ca hirtie igienica,pe care oricum nu o gaseai in magazin,
  viata ca atare a ramas oarecum acceiasi pentru cei multi.pentru o parte cei cu bani viata este intradevar frumoasa ,pentru ceilanti aceasta nu e viata,ci un continu supliciu.

  Raportează
 • postat de catali Miercuri, 29 Februarie 2012 11:15 Link la comentariu
  0
  0

  oameni buni la cate probleme s-au ridicat referitor la acest articol le-ati dat subiecte astora de la V.L pentru 10 ani,nu cred ca se vor pune in practica pentru ca unele subiecte ar face niste valuri prea mari.Oricum noi ramanem cu scrisul si sesizarile iar EI cu foloasele,masinatiunile si lipsa de respect fata de alegatori sau fata de contribuabili,asteptam reactiile Vietii Libere

  Raportează
 • postat de casio Marți, 28 Februarie 2012 22:23 Link la comentariu
  0
  0

  cind vreo-data biserica(ips-casio )va da ce a luat abuziv?vb de cele 2 vile s.a.m.d.ASTEPT ANCHETA LA ZIAR-cre ca astept in zadar.

  Raportează
 • postat de Mirela Marți, 28 Februarie 2012 20:39 Link la comentariu
  0
  2

  Aveti curaj sa investigati afacerea cu masini de serviciu de la CJ Galati?
  De ce nu sunt masini autohtone ,ca sa fie incurajata productia nationala?
  Raspuns: ca sa ne sfideze cu SUV-uri gen Nissan sau BMW, pe noi fraierii de contribuabili.
  Propun inca o tema de dezbatut si poate de rezolvat:de ce este necesar la nivel judetean atat Consiliul Judetean cat si Prefectura?Organisme cu scheme incarcate de pilosi si in mare parte, incompetenti. Oare cat mai trebuie sa asistam la circul partidelor politice, cand cauta scuze pentru bani spalati sau deturnati?

  Raportează
 • postat de un anonim venetian Marți, 28 Februarie 2012 17:15 Link la comentariu
  0
  0

  GALATI cimitir al tineretii mele
  am parasit orasul si tara de foarte mukt timp . si precum LABIS in moartea caprioarei ..ma simt legat de orasul care va muri -----,drept pentru care citesc uneori Viata libera online. Curios este ca nu apar informatii de senzatie ,despre marii si micii lingaii care au produs bani prin fraude ,favoritisme ,afacerii cu statul sau diverse licitatii trucate etc
  cele mai tari informatii sunt cu injunghieri de interlopi rafuieli intre ,clanuri mafiote .
  Mai devreme sau mai tirziu aceasta fauna va disparea ,asa cum vor disparea si manelele sau tiganii bogati huzurind in palate cu turnulete.
  Viata libera cred ca in acest moment este aservita nu politicului ,care este o miscare in continua fluctuatie.ci omului cu bani ,sau noii burghezii .
  Cunosc personal multi indivizi cu functii politice si afaceri prospere care sunt pentru mine o adunatura de paturici,fara cultura, personalitate si mai presus de orice niste parveniti.
  aici in ocident fiecare ziar are o echipa de investigatii cu multe ramificatii in toate nivelele sociale ,care fara ajutorul politiei scoat pe tapet afaceri cu implicatii politice ,deturnari de fonduri etc.
  Cu mici fonduri se pot crea multe sopirle scuipatoare de informaii sau documente compromitatoare.
  garantez 100 % ca cei care conduc prin oras masini de lux sau sfideaza prin opulenta ,sunt pasibili de investigatii ,si in final indrumati spre alcatraz lasind politica si afacerile in mina altora mai capabili.
  faptul ca in galati exista inca un primar mathusalemic ,este pentru ca nu s a produs un schimb de generatii decit fizic spiritual cei care aleg acum sunt purtatori de virus ,cu adn ul modificat ,adica fara creeier.
  la un moment dat se discuta de nepotism prin institutiile statului, care este rezultatul concret ,
  citesc si nu pot crede ca in 10 ani sunt aceeasi care conduc piata,finantele sau primaria galatiului.
  singurile miscari plauzibile sun la nivelel politiei ,dar cred necesare functie de interesele altora.
  cred ca ma voi intoarce in galati ,cind voi avea fericirea sa contemplu dunarea de pe pod ,si voi ateriza pe aeroprtul anghel saligny din preajma orasului.

  Raportează
 • postat de daria Marți, 28 Februarie 2012 14:35 Link la comentariu
  0
  0

  imi e dor de articolele lui ELENA PARAPIRU;de suflul ei natural ce se manifesta mai ales in pagina suplimentului Viata Libera

  Raportează
 • postat de Radu de Galati Marți, 28 Februarie 2012 13:02 Link la comentariu
  0
  0

  Tot respectul pentru oameni ca Mihai care a postat : viata libera ar putea crea un articol ¨¨interviu cu persoane publice¨¨-unde sa fie invitati sa raspunda intrebarilor cetatenilor toti cei ce ocupa o functie publica, deputatilor, senatorilor, consilierilor, sefilor tuturor serviciilor publice, toti cei care prin responsabilitatea postului public pe care o ocupa au de a face cu administratia , cultura, educatia, ordinea publica, dezvoltarea economica, turismul, sanatatea municipiului si judetului galati.
  Cred ca este o idee foarte buna daca nu vor publica articole prin care sa-i ridice in slavi cum au cam facut de 20 de ani. Adica nu a fost sef de politie pe care sa nu-l perie sau chiar judecatori sa nu fie lustruiti.Un reporter care sa-i intrebe si de unde au vilele sau averile imense nu prea am vazut la Viata asa zisa libera de Galati. Cat a fost Durbaca primar numai de bine il vorbeau, a urmat Dumitru Niciolae ca apoi Marius Necula si logofatul Paul Florea.
  La ce publica Viata Libera se pare ca Marius Necula este cel ce cotizeaza cel mai mult reporterii Viata Libera ca nimeni nu are curajul sa-l intrebe cati bani ia de la dobitoci sa-i faca sefi pe la ministerul agriculturii sau protectia copilului.

  Raportează
 • postat de Jernalul unui Cetatean Marți, 28 Februarie 2012 12:01 Link la comentariu
  0
  0

  ...toate bune si frumoase pana-ncep sa mearga prost...pai la ce ma gandesc? la vacanta, mai exact la pachetele turistice; suntem inca in sezonul de achizitie "early booking".....foarte bine, dar sa stim si noi, adica noi ce-i care ne-am fript cu "overbooking"....pai despre ce vorbesc?- despre polita de asigurare a vacantelor, de exemplu; parca m-am mai linistit....

  Raportează
 • postat de Misunderstood Luni, 27 Februarie 2012 23:16 Link la comentariu
  0
  0

  Aham! Yo fac Viata libera! ... lol

  Raportează
 • postat de Maria Luni, 27 Februarie 2012 19:28 Link la comentariu
  0
  0

  Ziarul este doar al orasului Galati sau al judetului Galati?
  Cum ramane cu viata la tara?

  Raportează
 • postat de mihai Luni, 27 Februarie 2012 17:44 Link la comentariu
  0
  0

  viata libera ar putea crea un articol ¨¨interviu cu persoane publice¨¨-unde sa fie invitati sa raspunda intrebarilor cetatenilor toti cei ce ocupa o functie publica, deputatilor, senatorilor, consilierilor, sefilor tuturor serviciilor publice, toti cei care prin responsabilitatea postului public pe care o ocupa au de a face cu administratia , cultura, educatia, ordinea publica, dezvoltarea economica, turismul, sanatatea municipiului si judetului galati

  Raportează
 • postat de melania Luni, 27 Februarie 2012 17:04 Link la comentariu
  0
  0

  ....De foarte mult timp, mai bine de doi ani, o gasca "opereaza" cu ...cosurile de gunoi din galati!
  nu vezi cos de gunoi care sa nu fie mazgalit, topit, dat josde pe suportul sau si care sa nu fie aruncat in dunare, tufisuri sau cine mai stie unde! cel putin pe faleza dunarii este jale cu acest fenomen!!!
  faceti ceva! pana nu este prea tarziu si pana nu ajungem sa ne caram de acasa pungi de gunoi ca sa aruncam si noi o hartie !
  trebuie urmariti acesti indivizi ca nu se mai poate!
  autoritatile nu fac nimic ? sau patrulele care se plmba pe strada pentru a sesiza nereguli?
  faceti un apel la primarie sau mai stiu eu unde ca sa fie observat si eliminat acest fenomen.
  la fel si cu acest "grafitti de gara" pe toti peretii orasului.
  trebuie sa existe o solutie cchiar daca nimeni nu vrea sa rezolve.
  iar presa poate avea un rol important aici.

  Raportează
 • postat de Radu de Galati Luni, 27 Februarie 2012 15:23 Link la comentariu
  0
  0

  Eu as mai propune un articol despre restaurantele care au autorizatie de functionare ca restaurant su se comporta ca sali de nunti sau botezuri. Cine si cum raspunde de aceste probleme, vrei sa te duci la restaurant si-l gasesti inchis pentru nunta, nu-i corect.
  Cine raspunde de protectia cetatenilor in magazine sau in spatiile publice.
  Cum este un galatean protejat daca ii cade o floare in cap de la etaj cand circula pe strada.
  Cum sunt protejati angajatii care sunt fortati sa faca lucrari pentru care nu sunt calificati, de exemplu o vanzatoare ce-i pusa sa se urce pe o lada sa stearga vitrina
  Cum sunt protejati cetatenii de hotiile statului ( platesti o txa la cec in contul politiei si daca nu -i inmatriculeaza masina sau nu-ti mai ei carte de identitate sau pasaport, pierzi banii)
  Cum sunt tratati cetatenii ce vor carte de identitate si de ce asa.
  De ce in banci sau birourile primarii sau ale statului nu exista sali de asteptare civilizate cu numere de ordine ?
  De ce birourile primariei, politiei rutiere nu sunt situate in locuri cu parcare si congestioneaza circulatia
  De ce Spitalele nu au parcare si tin spatiul aferent gol
  De ce restaurantele nu au locuri de parcare conform locurilor la masa ?
  De ce avem flori pe stalpi si mal pe strazi si trotuare?
  Cine si de ce falimenteaza ALCOMul
  DE ce nu se dau sacose la supermarcheturi?
  De ce marcarea strazilor nu se face inca din luna martie si tre sa asteptam pana toamna ?
  Cine plateste pentru distrugerea soselelor de catre Santierul Naval si Combinat sau alte firme particulare
  Cat timp mai au de gand pana vor face o arena de box in galati
  Cine ofera serviciile cele mai bune si cine pe cele mai slabe.
  Ce spagi se mai dau prin scoli
  Ce profesori mai fac meditatii si daca-i corect sau nu
  Cine ar trebui sa ne mai vopseasca casele si cand, eu stau la bloc si as vrea blocul vopsit, cine m-ar putea ajuta?
  De ce talciocul nu-i amenajat si cine e raspunzator, unde se duc banii si cine ia spaga
  Sunt toate parcarile cu plata legale ?
  Ce face prinarul zi de zi , pentru ce il platim si cu cat
  Ce fac consilierii locali zi de zi si ce renumeratie au,
  Ce afaceri mai se invart la AFDJ si cine ia banii
  Pe ce criterii sunt numiti numitii in diferite functii de partid
  DNA se ia de Becali sau DD de ce nu si de liderii de partid ce pretind bani pe sub masa ca Marius Necula sau Mircea Toader, Florin Paslaru sau Bacalbasa, poetul nedescoperit
  Ce spaga mai iau doctorii si cum
  Sunt protejati oamenii care merg la cumparaturi la "depozite " in 39 ? ce se intampla in caz de incendiu? cati oameni si-ar pune viata in pericol si cine e raspunzator?
  Reprezinta magazinele de materiale de constructii un pericol pentru clienti?
  Exista un raport saptamanal al sefului Politiei ? e publicat sau secret?
  Are cetateanul dreptul sa stie pentru ce plateste impozitul sau taxele la primarie sau la stat?
  Sunt proiectele galatiului discutate cu cetatenii?
  Cum sunt cetatenii incurajati sa activeze in cadrul ONGeurilor si de ce nu.
  Stie careva ce inseamna o fundatie si cat costa infiintarea unei fundatii ?
  Acum cred ca aveti subiecte pentru tot anul daca ati vrea sa faceti ceva si pentru cetateni.

  Raportează
 • postat de Maria Luni, 27 Februarie 2012 13:46 Link la comentariu
  0
  0

  Sunt deja multe teme bine propuse. Eu as mai adauga: sa se prezinte intr-o serie de articole felul in care este organizata practica studentilor de la Universitatile galatene (de stat si particulare, eventual in comparatie) , la ce proiecte reale participa, care sunt punctele centrale pe care se axeaza practica lor, cine le organizeaza si cine le urmareste, ce parere au studentii despre eficienta practicii si ce propuneri au ei insisi.

  Raportează
 • postat de Radu de Galati Luni, 27 Februarie 2012 13:25 Link la comentariu
  0
  0

  Majoritatea reporterilor VL sunt condusi de interesele finantatorilor si anume primaria. O postaca anterioara poate chiar din epoca de aur vrea demularea garajelor ca oamenii sa parcheze in mijlocul strazilor deoarece ea scrie insa nu gandeste.
  1. Eu propun constructia unor garaje supraetajate si in subsol acolo unde-i pozibil, din banii contriboabelilor sau cu fonduri europene , apoi inchiriate sau vandute cetatenilor, garaje care sa aiba ca scop parcarea unei masini si nu buncare sau depozite de gunoaie. As dori sa vad opinia alesilor locali si a proprietarilor de masini ce sunt obligati sa-si parcheze masinile pe unde apuca.
  2. As dori o ancheta in cazul lui Paul Florea Prefect de Galati, fura apa potabila sau nu ? verificarea chitantelor de apa si curent electric pe ultimii 10 ani.
  3. As dori o ancheta pe tema incalzirii termice a apartamentelor di blocurile post decembriste cu propunerea ca primaria sa investeasca in centrale de apartament acolo unde proprietarii nu-si pot permite si apoi adaugarea unei sume de recuperare a banilor la impozitul anual.
  4. Povestea plopilor este mai veche dar nesolutionata
  5. Povestea cainilor vagabonzi nesolutionata
  6. Povestea igienei in spitalele galatene si chiar centrele de sanatate (policlinici, farmacii, salvare)
  7. Serviciile, cine ne repara casa, cum si la ce preturi
  8. Pentru ce si cat platim un ales local.
  9. Cat costa un post de consilier local la PSD sau la PDL si cum se colecteaza acesti bani.
  10. Cat costa o functie de director la ADP sau Apa Canal si unde merg banii,
  11. Cum este tratat un client la Hotelul Vega si cine plateste fetele singurele
  12. Interviuri cu oamenii ce vand in pieti, cat platesc spaga si cui.
  13. Cum si cine iau banii de la casele mortuare si ce se ofera pentru banii incasati.
  14. Cum sunt marcate trecerile de pietoni si cum ar trebui marcate pentru reducerea accidentelor.
  15. Cum sunt sau nu sunt marcate semnele de circulatie si cine e raspunzator daca mor oameni datorita
  incompetentei.
  16. Din ce mai traiesc vamesii, cata spaga se mai ia ca sa poata intretine o casa. Vedeti in ce case traiesc
  17. Cata spaga colecteaza zilnic cei de la garda financiara si de la cine.
  18. Cum esti tratat intr-un restaurant daca nu esti multumit de serviciul asteptat (vezi fostul Pescaru)
  19. Cine raspunde de terenurile din jurul scolii si cine beneficiaza de acele terenuri.
  20. Unde merg banii colectati la intrarea in cimitir cu masina.
  21. In ce conditii traverseaza oamenii dunarea si ce riscuri exista sau cum este in alte tari tot pe dunare si cine
  beneficiara de pe aceasta afacere la Galati.
  22. Unde mai pot merge galatenii la un gratar si ce conditii au.
  23. Cum sunt intretinute cladirile administrate de stat, Consiliul Judetean sau primarie
  24. De unde vin fondurile unui Partid mic si a unui partid mai mare.
  25. Cine si cum a obtinut o locuinta sociala,
  26. Cum sunt tratati somerii de angasatii primariei
  27. Ce pericol exista in birourile primariei
  28. Cati angajati ai primariei au TBC si pot imbolnavi contribuabilii cand acestia isi platesc darile catre primarie.
  29. Cum si daca sunt nereguli in administratiile de bloc.
  30. Cum arata gradina din fata blocului si a cui proprietate este sau cine are grije de ea cu adevarat.
  31. Cum organizeaza primaria ziua de 1 martie si cine capitalizeaza.
  Cred ca aveti suficiente subiecte sa mai deschideti un ziar daca v-ar interesa cu adevarat soarta urbiei in slujba cui ar trebui sa va aflati.

  Raportează
 • postat de Vali Luni, 27 Februarie 2012 13:00 Link la comentariu
  0
  0

  Ar mai trebui dezbatuta si problema rablelor parasite sau lasate doar in paragina prin parcari, trotuare sau direct pe spatiul verde. Adevarate focare de mizerie si depozite de boschetari care si-au pierdut de mult orice utilitate.
  Tot aici as veni in completare si cu problema cladirilor (sau ruinelor) incepute si neterminate de decenii de acum si care au impanzit orasul in lung sin`n lat.

  Raportează
 • postat de Teodora Luni, 27 Februarie 2012 11:41 Link la comentariu
  0
  1

  1. Situatia transportului in comun.
  Eliminarea maxi-taxi, achizitionarea de autobuze si imbunatatirea celor deja existente. Schimbarea autobuzelor de pe traseul 12, eventual suplimentarea cu inca un autobuz pentru a se micsora orarul. Sa nu mai circule o data la 35 de minunte, ci o data la 15 minute spre exemplu.
  2. Inlocuirea garajelor cu parcuri.
  3. Asfaltarea atat a strazilor principale, cat si a celor secundare.
  4. O mai buna salubrizare a orasului per total.
  5. Problema cainilor vagabonzi. Creearea de padocuri.
  6. Chioscurile si magazinele de cartier. Gheretele ar trebui daramate iar micile magazine de cartier renovate.
  7. Modernizarea pietelor.
  8. Captarea de fonduri, europene sau nu, pentru renovarea subsolurilor, refacerea retelelor de termoficare si termoizolarea blocurilor, cu prioritate a celor vechi.
  9. Organizarea mai multor proiecte culturale.
  10. Rezolvarea problemei in ceea ce priveste natatia.
  Si ar mai fi....
  Hint-uri pentru reporterii de teren:
  - de vazut strazile din mazepa 1, sunt pline de gropi
  - micile magazine de cartier din Mazepa 1 si Mazepa 2. Unele sunt mai mult decat insalubre, dar totusi functioneaza. Cum??
  - de vazut zona Cosbuc, Tecuci. Prea multi caini vagabonzi, prea mult gunoi.

  Raportează
 • postat de cip07 Luni, 27 Februarie 2012 10:39 Link la comentariu
  0
  0

  In 2006 si 2010 orasul a fost la un pas sa piarda un cartier: Valea Orasului, datorita apelor Dunarii ridicate peste nivelurile istorice. Solutia gasita de fiecare data: diguri provizorii din saci cu nisip cu bariera de folie polietilena. Asta intr-un oras mare al unei tari europene, care are cateva institute de proiectare si o gramada de ingineri ! Este nevoie de un parapet din beton care sa apere cartierul de apele Dunarii, este nevoie si de o solutie functionala (curatare periodica canalizari, statia de pompare 11 Iunie sa fie corect dotata cu pompe bune si cu sistem de alarmare) care sa apere cartierul de invazia apelor pluviale pe timpul ploilor torentiale. Despre aceste lucruri vreau sa citesc, intrucat am avut casa distrusa de doua ori in ultimii 10 ani, iar refacerea s-a ridicat la peste 25.000 EURO, cheltuiala care putea fi evitata daca autoritatile ar lua masurile (ingineresti) corecte sau ar recunoaste cinstit ca zona este inundabila si nu poate fi aparata. Impozitul pe care-l platesc catre Primarie in fiecare an depaseste acum 1000 (o mie) Lei.

  Raportează
 • postat de Galatean Luni, 27 Februarie 2012 09:57 Link la comentariu
  0
  0

  Poate va intereseaza sa aflati cum beneficiaza baietii destepti de investitiile facute de primarie din banii nostri, ai tuturor. Daca da, atunci intrebati-i pe cei care au blocat cu dispozitive speciale pentru masinile proprii parcarea amenajata intre blocurile LC din Mazepa II, intr-un total dispret fata de ceilalti locatari. Si poate ne spuneti si noua, in ziar, ce ati aflat.

  Raportează
 • postat de G Sâmbătă, 25 Februarie 2012 22:19 Link la comentariu
  0
  0

  Problema evaziunii fiscale ; de ce nu se elibereaza bilete la maxi-taxi? cine e in spate ? la cabinetele medicale ?in piata s a md? Sa-l intrebati va rog pe d-l Ciumacenco de ce nu face si spre cartierul aviatiei un traseu de maxi-taxi prin Francezi asa cum a facut spre Dunarea ? De ce nu se aplica legea animalelor de companie ?sunt pline strazile de mizeria lor care ar trebui strinsa in punguta de stapini asa cum prevede legea ? cind ies cu animalele afara ar trebui controlati daca au matura faras si punga .

  Raportează
 • postat de Ion Popescu Sâmbătă, 25 Februarie 2012 21:54 Link la comentariu
  0
  0

  Propun sa scrieti si despre medicii care te cheama la cabinetele particulare pentru consultatie chiar daca esti salariat , ai bilet de trimitere , ti-ai platit asigurarile de sanatate dar domnii doctori presteaza 3-4 ore la spital sau in locul de unde-si iau banii iar in rest sunt pe la cabinetele particulare sau pe la facultate....unde vezi doamne is mari profesori.

  Raportează
 • postat de mihai Sâmbătă, 25 Februarie 2012 20:25 Link la comentariu
  0
  0

  se vorbeste de 22 de ani de reforma sanatatii, dar stie cineva cum va fi administrata sanatatea atunci cand vom fi stat civilizat?. de adevaratelea ma intereseaza mai putin de cine apartin spitalele, clinicile si dispensarele, de ministerul sanatatii sau de directia judeteana de sanatate, cea ce ma intereseaza pe mine si cred ca pe toti romanii care sunt consumatori a acestui serviciu este sa avem o relatie pacient-medic civilizata, prompta si eficienta. din cate mi-am dat seama din cea ce sa publicat in randurile VL medicii de familie trebuie sa-si creeze pe socoteala lor cabinete medicale , sau creat concesionari sau stabilit preturi si la gura autoritatilor este o bulbuceala ca ei insisi nu stiu ce vorbesc si nu ne lamuresc in nici un fel cum va arata sanatatea in viitor. sanatatea este o problema atat de serioasa ca nu poate fi lasata sa se rezolve oricum, este nevoie de o strategie condusa la nivelul cel mai inalt al judetului si municipiului galati, este nevoie de proiecte , de bani accesati de la uniune si multa preocupare. in acest moment tendinta este sa se mai creeze cate un cabinet pe la parterul unui bloc , pacientii sa astepte in strada, sa continuam sa batem pe la usi inchise cu sfiala sa nu deranjam, sa continuam cu scuze sa nu fie cineva deranjat, si de multe ori cand ai nevoie de o consultatie tocmai este momentul nepotrivit din diverse motive si nu mai vorbesc de cozi si asteptari nemasurate. dupa cum lasa sa se vada o parte importanta a reformei este informatizarea sistemului, calculatorul fiind o unealta importanta al actului de diagnostic, lista de medicamente specifica, gestioarea istorialelor de sanatate ale pacientilor, toate acestea facand parte dintr-un sistem unic al sanatatii. pai remediul ar fi urmatorul, crearea centrelor de sanatate in marile cartiere ale galatiului dotate cu mai multe cabinete medicale ale medicilor de familie si cu un alt numar de cabinete pentru asistenta primara si nu in ultimul rand cu un fisier unde fiecare se prezinta pentru asi face programarea pentru medic, cu sala de asteptare pentru pacienti. pentru un act medical eficient cat ar trebui sa dureze o sedinta?, avand in vedere norma de pacienti pe medic , cinci zile pe saptamana, cinci ore pe zi, tinandin cont ca fiecare trece pe la medic de 3-4 ori intr-un an nu cred ca ar rezulta mai mult de 8-10 minute pe pacient. cam in cate minute se numara lalaiala din ziua de azi? dar cat se asteapta pentru a intra la medic fara o programare prealabila?, cam acestea ar fi subiectele pe care VL sa le aiba in vedere spre dezbatere

  Raportează
 • postat de MS Sâmbătă, 25 Februarie 2012 20:14 Link la comentariu
  0
  0

  Ziarul trebuie facut cu si pentru cititori,altfel mergeti spre aval.

  Raportează
 • postat de Mhai Sâmbătă, 25 Februarie 2012 20:06 Link la comentariu
  0
  0

  Constat ca in ultima vreme calitatea ziarului se depreciaza.Folositi exprienta si priceperea K.Nanu! Lipseste"PGINA CITITORULUI" sau"VOCEA POPORULUI".Pentru colaborare saptamanal se pot premia cele mai interesante articole.Nu pricep de ce lipseste o pagina saptamanala"VIATA SATULUI" sau"LUMEA SATULUI"? Este loc si pentru o rubrica "OAMNI DE ISPRAVA " sau"OMUL DE NOTA 10"

  Raportează
 • postat de Roxana Sâmbătă, 25 Februarie 2012 12:33 Link la comentariu
  0
  0

  Sunt de parere ca mai intai trebuie sa ne facem curat prin oras (sa strangem gunoaiele, cainii, boschetarii) si apoi sa trecem la teme politice, culturale, economice etc. Ce ziceti? Cred ca aveti ceva de lucru cu autoritatile in directia asta si dupa ce terminati, va propunem si alte subiecte. Haideti, spor la treaba!

  Raportează
 • postat de Mariana Sâmbătă, 25 Februarie 2012 11:56 Link la comentariu
  0
  0

  Tare mult mi-ar placea sa gasesc articole si despre drepturile persoanelor cu handicap.
  Va spun sincer , multa lume nu le cunoaste si ati face un mare bine sa le scrieti.
  va multumim aniticipat !
  \

  Raportează
 • postat de Mariana Sâmbătă, 25 Februarie 2012 11:55 Link la comentariu
  0
  0

  Tare mult mi-ar placea sa gasesc articole si despre drepturile persoanelor cu handicap.
  Va spun sincer , multa lume nu le cunoaste si ati face un mare bine sa le scrieti.
  va multumim aniticipat !
  \

  Raportează
 • postat de Marcu Sâmbătă, 25 Februarie 2012 08:23 Link la comentariu
  0
  0

  Un subiect inepuizabil, politizarea tuturor autoritatilor si institutiilor publice, intesarea lor cu tot felul de lipitori de afise, diletanti, incompetenti. Ar fi tare interesant sa ajunga prin paginile ziarului CV-urile si traseul profesional al acestor capuse pusi acolo pe carnete de partid, pe concursuri trucate, pe relatii si grade de rudenie, numai pe competente nu. Se stie ca aceasta este una din cauzele majore care ne-au adus la starea jalnica si nivelul la care este Romania in prezent. Aveti curaj domnilor jurnalisti sa va angrenati la o asemenea actiune?

  Raportează
 • postat de Iconaru Claudia Sâmbătă, 25 Februarie 2012 08:06 Link la comentariu
  0
  0

  Despre administratori.Mai nou se ocupa cu plasarea apartamentelor cu batrani neputiciosi unor sarlatani.Prin luna noiembrie anul trecut starea de sanatate a mamei s-a agravat .Eu fata ei eram in alt oras cu serviciul si locuinta.Legatura mea cu administratora si cativa vecini era permanenta.Eu cautam sa gasesc o fundatie sau o asociatie sa-mi ingrijeasca mama pentru ca eu bolnava de cancer nu puteam ,administratora a gasit cea mai buna solutie a vandut pontul unor oameni din invatamant pensionari care aveau o fata si nu avea apartament.Aceasta a facilitat acordarea adeverintei ca locatara in speta mama mea nu are datorii,acestia s-au apucat de treaba au facut actele mama batrana nici nu stia in ce cursa este trasa nici eu nu m-am gandit si a semnat actele .In luna decembrie acei oameni de bine s-au instalat in ap. mamei si nu i-a mai putut nimeni scoate de acolo nici politia care nu mi-a dat nici un sprijin mai mult tot pe ei i-a favorizat.iar in 5 februarie mama a murit.Planul lor perfect a fost dus pana la capat final fericit pentru ei si tragic pentru mama si pentru mine care in memoria ei scriu aceste randuri.Ea nu mai poate spune acum nimic.Incerc sa patrund acum in lumea stufoasa a proceselor si nu stiu daca boala si lipsa banilor imi va permite sa duc la capat razboiul cu mafia apartamentelor din Galati orasul copilariei mele mult iubit.

  Raportează
 • postat de Iconaru Claudia Sâmbătă, 25 Februarie 2012 08:05 Link la comentariu
  0
  0

  Despre administratori.Mai nou se ocupa cu plasarea apartamentelor cu batrani neputiciosi unor sarlatani.Prin luna noiembrie anul trecut starea de sanatate a mamei s-a agravat .Eu fata ei eram in alt oras cu serviciul si locuinta.Legatura mea cu administratora si cativa vecini era permanenta.Eu cautam sa gasesc o fundatie sau o asociatie sa-mi ingrijeasca mama pentru ca eu bolnava de cancer nu puteam ,administratora a gasit cea mai buna solutie a vandut pontul unor oameni din invatamant pensionari care aveau o fata si nu avea apartament.Aceasta a facilitat acordarea adeverintei ca locatara in speta mama mea nu are datorii,acestia s-au apucat de treaba au facut actele mama batrana nici nu stia in ce cursa este trasa nici eu nu m-am gandit si a semnat actele .In luna decembrie acei oameni de bine s-au instalat in ap. mamei si nu i-a mai putut nimeni scoate de acolo nici politia care nu mi-a dat nici un sprijin mai mult tot pe ei i-a favorizat.iar in 5 februarie mama a murit.Planul lor perfect a fost dus pana la capat final fericit pentru ei si tragic pentru mama si pentru mine care in memoria ei scriu aceste randuri.Ea nu mai poate spune acum nimic.Incerc sa patrund acum in lumea stufoasa a proceselor si nu stiu daca boala si lipsa banilor imi va permite sa duc la capat razboiul cu mafia apartamentelor din Galati orasul copilariei mele mult iubit.

  Raportează
 • postat de glue Sâmbătă, 25 Februarie 2012 00:56 Link la comentariu
  0
  0

  Bun. Eu va dau subiectul, va furnizez informatii.... vi-l si scriu ( gratis), in episoade, daca doriti, ca e mai palpitant.... si promit sa nu ma opresc din punctarea adevarului, oricate presiuni vor forfoti in jurul meu. Dar sa promiteti si voi ca va veti pastra obiectivitatea si ca nu va veti lasa cumparati de dusmani. Titlul: ADEVARUL DESPRE POLITIA DE FRONTIERA GALATEANA sau "Ce naste din soareci... devine sobolan". Va incumetati? Sunt de gasit la adresa de mail lasata pe site.

  Raportează
 • postat de Luci Sâmbătă, 25 Februarie 2012 00:45 Link la comentariu
  0
  0

  Este mai usor sa propunem , noi cetatenii, este mai greu de realizat in conditiile economice de astazi, care se pare ca vor mai continua. dar ,din putinul care este, trebuie sa facem lucruri de calitate. 1. Presa trebuie sa fie "obiectiva si echidistanta" , sa monitorizeze "la centima" toate persoanele publice cu functii ce distribuie banul public.,sa devina 'Teapa virtuala a lui Dracula" 2. Ca fenomen social major trebuie vazuta soarta persoanelor in varsta ,saracite sistematic dela un an la altul si care nu se vor mai putea descurca ,in special iarna. 3 .Nevoile copiilor ,a tineretului , a studentilor ,caci fara ei tara aceasta ramane fara stapan . Abandonul scolar ,lipsa de educatie primara,abandonul in familie ,tare care risipesc multe resurse social umane. 4 ..Promovarea celor care creeaza locuri de munca si investesc pe termen lung, ca performeri socio-economici .de prima mana. 5. Atragerea Fondurilor europene ,urmarirea de catre PRESA a intregului fenomen ,de la proiect la "inaugurare" Sanatate la toata lumea !

  Raportează
 • postat de pensionara Vineri, 24 Februarie 2012 20:25 Link la comentariu
  0
  0

  Propun sa se dezbata amplasarea WC -ului ecologic din Parcul sahistilor din Tiglina 1 care este un focar de infectie.Chiar si acum iarna se observa pe zapada cum se scurge urina pe trotuar si oamenii trec prin ea.Va inchipuiti ce este vara cand este foarte cald?De spalat nici nu poate fii vorba.Ma intreb daca"gospodarul sef al orasului" a trecut macar o singura data prin zona unde se simnte acest miros de trebuie sa te tii cu mana de nas,mai ales ca WC-ul este langa Policlinica stomtologica si vis- a vis de 2 farmacii si 2 magazine alimentare.

  Raportează
 • postat de alex Vineri, 24 Februarie 2012 20:23 Link la comentariu
  0
  0

  Fiind vorba de banul public, să se publice, preluându-se de la Primăria Municipului Galați, lista clară a persoanelor (familiilor) care beneficiază de ajutoare sociale. Nu cred că o asemenea listă poate avea caracter secret, cheltuielile fiind suportate de toți contribuabilii. Se face, astfel, o confruntare cu realitatea! Iar presa ar contribui din plin la eradicarea unor anomalii în acest sens.

  Raportează
 • postat de mihai Vineri, 24 Februarie 2012 17:26 Link la comentariu
  0
  0

  suntem necivilizati si chiar barbari, avem mania birourilor, ghiseelor si spatiilor inchise dandu-se impresia mereu ca se ascunde ceva cand in realitate lucrurile pot fi rezolvate simplu totul la vedere cu ordine si cu zambetul pe buze. spun astea avand in vedere tratarea mizerabila pe care o suportam atunci cand ne adresam la serviciile publice; primarie, politie, casa de pensii, directia de finante, somaj si nu numai. propunerea este transformarea tuturor birourilor, ghiseelor in spatii largi in care, pe de o parte functionarii statului sa lucreze la mese , pe de alta parte in aceasi sala banci unde cetateanul sa astepte asezat sa-i vina randul, acest tip de sali sa aiba tabele electronice in care sa se afiseze ordinea in care sunt invitati cetatenii. cetateanul sa aiba la indemana un bon de ordine pentru a evita imbulzeala si fara sa fie necesar sa intrebe cine-i ultimul si nici sa intre cineva fara bon de ordine. acolo unde serviciile sunt diferite(primarie, politie) sa existe un serviciu de indrumare, iar mesele de lucru ale functionarilor sa aiba numar sa stie cetateanul la cine se adreseaza cand i-i vine randul conform tabelei electronice. viata libera ar putea sa ceara opinia responsabililor de aceste servicii sa fie chestionati de modul cum vad ei eliminarea vesnicilor cozi care a schimbat genetica poporului roman, eu cred ca nu-i tot una asteptand 30 persoane asezati si citind presa pana-i vine randul sau stand in picioare inbulzindu-se si suspectandu-se ca trece altul in fata celuilalt, fiecare dintre aceste servicii functie de specificul fiecarui pot fi tratate si organizate separat dar au un numitor comun oferirea unor servicii demne si civilizate

  Raportează
 • postat de Vali Vineri, 24 Februarie 2012 15:11 Link la comentariu
  0
  0

  Idee e super tare si daca nu ar fi cativa ziaristi/editorialisti/jurnalisti cu mai mult decat afinitati fata de un partid sau altul sau cu onsesii felixiene fata de altii ar putea deveni chiar practica.
  Anyway, sa presupunem ca avem de-a face cu un ziar neutru dpdv politic plin de obiectivitate in comentarii si investigatii si sa punem cateva puncte de interes personal si sper eu si general:
  1. Problema garajelor ar trebui mai mult dezbatuta, cu agresivitate mai mare,. cu cazuri concrete cu ce s-ar face in locul lor sau cum strica ele armonia cartierelor s-asa inghesuite pana la refuz.
  2. Problema lipsei investitiilor pe plan local si a impasibilitatii autoritatilor can vine vorba de atragerea investitorilor si crearea de noi locuri de munca
  3. Problema infrastructurii atat cea din oras inghesuita, aglomerata si de multe ori imposibila cat si cea care ne leaga de exterior (lipsa unui drum expres, inexistenta unei autostrazi, lipsa podului peste Dunare etc
  4. Problema Cartierului D. Cantemir care bate pasul pe loc de muuulta vreme
  5. Problema (cea mai stringenta dupa parerea mea) crearii zonei metropolitane impreuna cu Braila si cateva comune limitrofe care ne-ar putea plasa pe noi ca comunitate mai aprope de impartirea cascavalului si a proiectelor mari de infrastructura de la nivel central.
  6. Problema lipsei de initiativa a trimisilor galateni in aparatul administrativ de la centru, care cum trec Siretul au uitat complet cine i-a trimis acolo si care e scopul lor.
  iar daca se misca ceva voi continua lista si cu alte subiecte bune de dezbatut intr-un mod obiectiv si artagos (dar de bun simt)

  Raportează
 • postat de cornelia Vineri, 24 Februarie 2012 14:07 Link la comentariu
  0
  0

  Va rog sa mai reluati problema cainilor de pe strazi si a institutiilor responsabile de acest lucru.Pe langa cainii fara stapan,in fiecare zi lucratoare doi caini mari ce apartin Casei Pensionarilor de pe strada Domneasca langa Regionala CFR pun stapanire pe trotuare.Fiind muscata si agrsata de cainii ce stapanesc orasul,ma gandesc ca institutia respectiva, daca tine la cele doua patrupede ar fi corect sa le tina in curtea institutiei(care nu e mica deloc).

  Raportează
 • postat de Me Vineri, 24 Februarie 2012 13:30 Link la comentariu
  0
  0

  eu vreau o initiativa legislativa pentru sanatatea parlamentului.

  vreau sa se arhiveze CUM a votat fiecare parlamentar la fiecare lege in parte, si sa poata fi accesata informatia pe site-ul parlamentului

  in acest mod putem cantari activitatea fiecarui ales. vom putea afla cine a taiat salariul cine a taiat pensia, cine a inchis spitalul, fara sa aruncam ocara asupra tuturor.

  adica vrem o asumare de vot, sa nu se mai ascunda in multime.

  si noi putem contribui la sanatatea legislativa a tarii.

  Raportează
 • postat de flo Vineri, 24 Februarie 2012 10:27 Link la comentariu
  0
  0

  Personal ma intereseaza, ca tot veni vorba de politica, o lista cu toti parlamentarii trimisi de galateni in parlament, cat si cu cei care sunt in consiliul local respectiv judetean, iar in dreptul fiecaruia sa fie scrise atat realizarile cat si nerealizarile, si bineinteles promisiunile pe care le-au facut in ultima campanie electorala!
  Asa macar sa am o idee pe cine votez sau nu!
  P.S. Se aseamana cu ceea ce a scris ,,IC", asa ca propunerea mea a fost ca o completare!

  Raportează
 • postat de Stefan Nastase Vineri, 24 Februarie 2012 10:24 Link la comentariu
  0
  0

  Clar :
  1. Starea drumurilor din oras, la iesire din iarna. Ce e de facut, ce se face si cine raspunde. Nu doar un articol ci o serie de articole.
  2. Transportul public cu microbuzele : starea tehnica a microbuzelor, comportamentul soferilor.
  3. Starea locurilor de depozitare a gunoiului menajer.
  4. Lipsa toaletelor publice.

  Raportează
 • postat de just Vineri, 24 Februarie 2012 09:15 Link la comentariu
  0
  0

  Propun sa acordati premii pentru ideile de articole sau chiar pentru redactarea respectivului articol. Sunt deosebit de interesata sa castig un premiu, pe gratis nu prea ma motiveaza....:D

  Raportează
 • postat de IC Vineri, 24 Februarie 2012 07:27 Link la comentariu
  0
  0

  Foarte interesanta si bine venita initiativa .La cum arata, dupa 22 de ani de "democratie" orasul si viata galatenilor ar fi subiecte foarte interesante de abordat.Ce ar fi sa incepeti o investigtaie cu evolutia in timp a distrugerilor ,cu precizarea celor care erau la putere local sau central , impartiali dar sa aratati adevarul ,ca tot vin alegerile ? Eventual un concurs pentru desemnarea celor mai bune ,inedite si la obiect comentarii sau articole scrise de cititori si o adresa email unde concurentii sa se inscrie . Semnez deocamdata IC.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.