Teribiliștii nu conduc doar drogați, ci și prizează în trafic!

Teribiliștii nu conduc doar drogați, ci și prizează în trafic!
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Dovezi în acest sens constituie cea mai recentă descoperire a polițiștilor gălățeni, care au tras pe dreapta o mașină condusă de un șofer drogat, foarte posibil cu unul sau mai multe dintre stupefiantele care au fost găsite din belșug în autoturism!

S-a întâmplat la Pechea, în noaptea de miercuri spre joi, unde un echipaj de la Secția 2 Poliție Rurală Smârdan a oprit o mașină cu numere de Brăila, la volanul căreia se afla un tânăr de numai 19 ani. Alături de el, doi localnici, un băiat de 21 de ani și o minoră de 17 ani, ambii din Schela. Motivul pentru care polițiștii i-au făcut semn să oprească a fost acela că autoturismul se deplasa sinuos pe DJ 251, șoseaua principală care traversează comuna. La testarea pentru alcool și droguri, a rezultat și motivul pentru care tânărul șofer nu stăpânea foarte bine direcția.

"În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise", a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Controlul mașinii a demonstrat că cel puțin șoferul nu avea mult timp de când se apropiase de droguri. Sub scaunul din dreapta față, polițiștii au găsit o farfurie cu o pulbere albă, secționată în liniuțe, alături de o bancnotă de un leu, rulată. Aceleași "produse", respectiv "pulbere albă", într-un pliculeț și o bancnotă pregătită special pentru prizat, au fost găsite și în portofelul pasagerului de 21 de ani, în timp ce în portiera de la șofer a fost descoperit un grinder cu urme de "iarbă".

"Toate obiectele și substanțele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, fiind bănuite a face parte din categoria substanțelor psihoactive. A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările vor fi continuate atât de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Smârdan, precum și de cei de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Galați", a conchis reprezentantul Poliției.

Citit 5213 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2023 22:28

1 comentariu

  • postat de Liliana
    Vineri, 13 Octombrie 2023 06:13
    82.76.59.***
    La drogatiii prinsi la volan, permisul anulat DEFINITIV, DEFINITIV, cu acestia, privitor la posibilitatea de a sofa, nici un fel de clementa, legiuitorii ce nu fac aceasta modificare a legii, vinovati de ce se intampla pe drumurile noastre, VINOVATI.
    0
    30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.