Şi-a UCIS MAMA ca să scape de ”cicăleală”

Şi-a UCIS MAMA ca să scape de ”cicăleală”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Pechea şi-a tranşat într-un mod nefericit viitorul, după ce i-a curmat zilele celei care i-a dat viaţă. Motivul: femeia, în vârstă de 70 de ani, sătulă că fiul ei era un pierde-vară fără rost în viaţă, obişnuia să îl îndemne să lase băutura şi să îşi caute de muncă. Considerând că este pe nedrept cicălit, Costel Lungeanu îi răspundea bătrânei cu bătăi zdravene, pumnii aplicaţi în zona capului fiind metoda lui preferată de a se impune. Asta până la ultimele zile din anul trecut, când un nou episod de "cicăleală" s-a terminat tragic pentru femeie. Sfaturile i-au atras o nouă bătaie, atât de aspră încât a leşinat în şopronul casei. Fără niciun gând să îi acorde primul ajutor sau să sune la salvare, Costel a luat-o pe sus şi a dus-o în cadă, într-o cameră neîncălzită, după care s-a culcat. A doua zi, şi-a găsit mama fără suflare. Abia atunci a chemat ambulanţa, medicii realizând că se află în faţa unei morţi violente.

"Femeia a prezentat multiple leziuni la nivelul craniului care îi provocaseră moartea în urmă cu circa zece ore. Fiul, principalul suspect, a fost reţinut pentru omor”, ne-a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Instanţa de judecată a emis pe numele individului mandat de arestare, pentru 30 de zile. El a atacat deja decizia magistraţilor, contestaţia urmând să fie judecată pe 8 ianuarie, la Curtea de Apel. 

Citit 5480 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Ianuarie 2018 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.