Ce face criza din tâlhari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Secţia 3 a fost sesizată  de către gălăţeanca Ştefana M., de 19 ani, în legătură cu faptul că, în timp ce se afla în Micro 17, a fost tâlhărită de doua telefoane mobile şi de o sacoşă cu diferite bunuri, de către trei necunoscuţi.

Datorită semnalmentelor date de victimă, patrulele aflate în teren i-au prins pe suspecţii Petrică L., de 28 ani, Marcela N., de 17 ani, ambii din comuna Filipeşti, judeţul Bacău şi Ion N., de 16 ani, din Galaţi, toţi fără ocupaţie, fără antecedente. Petrică L. şi Marcela N. au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie. Ion N. este cercetat în libertate.

Urmărită penal

Cecuri false pentru amenajările interioare

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au începeput urmărirea penală faţă de gălăţeanca Anica B., de 46 ani, pentru emitere a unui cec fără a avea la tras disponibil suficient.

În calitate de administrator al unei societăţi comerciale, femeia a emis cecul în favoarea altei societăţi comerciale tot din Galaţi, pentru plata unor lucrări de amenajări interioare, ce a fost refuzat la plată în data de 24 martie 2009 pe motivul lipsei totale de disponibil în cont pentru suma de 13.500 lei. Prejudiciul a fost recuperat.

Citit 689 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.