A dat mită ca să scape de o contravenţie

A dat mită ca să scape de o contravenţie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

A vrut să scape de o contravenţie şi s-a ales cu dosar penal. Este isprava unui moldovean, care a fost depistat, în trafic, transportând ţigări de contrabandă. Bărbatul a vurt să le ofere mită poliţiştilor de frontieră care l-au oprit în trafic, pentru a scăpa de amendă, dar oamenii legii au sunat la Direcţia Generală Anticorupţie.

În urma denunţului, ofiţerii Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Galaţi, sub coordonarea procurorului specializat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a cetăţeanului moldovean. În mai puţin de o oră de la sesizare, moldoveanul a fost prins în flagrant în timp ce le oferea suma de 125 euro celor doi agenţi de poliţie de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea. Conform anchetatorilor, cetăţeanul moldovean avea asupra sa 24 de cartoane de ţigarete netimbrate, pentru care nu deţinea documente de provenienţă.

"Pentru a nu i se întocmi proces-verbal de contravenţie, acesta a oferit suma de bani menţionată. O oră mai târziu, ofiţerii SJA Galaţi au constatat infracţiunea flagrantă, banii fiind introduşi în portiera autospecialei conduse de cei doi lucrători de poliţie", se arată într-un comunicat al DGA. Suspectul a fost condus la sediul Parchetului de lângă Tribunalul Galaţi, pentru continuarea cercetărilor, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Citit 1836 ori Ultima modificare Joi, 29 Martie 2018 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.