Înjurăturile şi refuzul de legitimare, motive de amendă

Înjurăturile şi refuzul de legitimare, motive de amendă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii locali l-au sancţionat contravenţional, cu o amendă în cuantum de 700 de lei, pe numitul A.L., de 29 de ani, din comuna Slobozia Conachi, judeţul Galaţi. Tânărul, în timp ce se afla pe strada Combinatului, a adresat cuvinte şi expresii indecente la adresa oamenilor legii, de natură să atragă indignarea trecătorilor.

Cu o amendă mai mică s-a ales G.L., de 20 ani, din Galaţi, care a fost depistat, de poliţiştii locali, în timp ce călătorea fraudulos într-un mijloc de transport în comun. La cererea îndreptăţită a poliţiştilor locali, tânărul a refuzat să furnizeze date pentru stabilirea identităţii sale, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în cuantum de 500 de lei.

Tot cu 500 de lei a fost sancţionat şi numitul R.V.M., de 26 de ani, din Galaţi, care a proferat injurii şi expresii jignitoare la adresa poliţiştilor locali, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu la intersecţia străzii Oţelarilor cu bulevardul Dunărea. În acest caz, amenda a fost aplicată conform prevederilor Legii 61/1991.

Citit 1476 ori Ultima modificare Luni, 02 Aprilie 2018 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.