Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Un gălăţean în vârstă de 43 de ani, administrator al unei societăţi comerciale, a fost reţinut într-un dosar complex instrumentat de poliţiştii din Mureş, care are ca obiect prejudicierea bugetului de stat cu peste 2.000.000 de lei. Ancheta poliţiştilor mureşeni a pornit de la o firmă din judeţul Mureş, în numele căreia s-ar fi făcut, în perioada 2012-2016, deduceri fiscale ilegale prin înregistrarea de facturi neconforme cu tranzacţiile reale. Implicate în operaţiunile fictive ar fi fost, potrivit anchetatorilor, societăţi comerciale din municipiul Bucureşti, dar şi din judeţele Galaţi, Suceava, Prahova, Teleorman, Dâmboviţa şi Mureş. 33 de percheziţii domiciliare şi la sediile unor firme au fost făcute în judeţele amintite pentru identificarea probelor şi a persoanelor implicate, la finele cărora un gălăţean de 43 de ani, administrator de firmă, a fost reţinut. El urma să fie prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş în vederea adoptării unor măsuri legale, sub acuzaţia de evaziune fiscală.

Citit 7202 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Iunie 2018 16:32

1 comentariu

  • postat de Komi Vineri, 08 Iunie 2018 08:42 213.233.103.*** Link la comentariu
    0
    30

    Mesajul este clasic in Romania. Un posibil escroc este in ancheta. Dar cine este individul ? .Exista cu adevărat ? Lăsați secretismul la o parte . astfel articolul nu are relevanta.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro