Prins cu aproape cinci kilograme de bijuterii pe bancheta maşinii

Prins cu aproape cinci kilograme de bijuterii pe bancheta maşinii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti  - I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic o autoutilitară marca Mercedes Sprinter, înmatriculată în Republica Moldova, condusă de cetăţeanul R. Moldova, D. V., în vârstă de 50 de ani.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în bancheta destinată şoferului, 4.970 grame bijuterii din metal alb (inele, brăţări, cercei, pandantive, lănţişoare), presupuse a fi din argint.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat bijuteriile de pe raza localităţii Vlădeşti, judeţul Galaţi, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte.

Bijuteriile, în valoare de 9.940 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi urmează a fi predate la camera de corpuri delicte din cadrul S.T.P.F. Galaţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Citit 2818 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iunie 2018 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.