Gălăţean găsit mort sub o maşină. ANCHETĂ

Gălăţean găsit mort sub o maşină. ANCHETĂ
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cadavrul unui bărbat descoperit sub o maşină parcată în cartierul gălăţean IC Frimu a stârnit panică printre oamenii care locuiesc în zonă şi i-a pus în alertă pe poliţişti. S-a întâmplat sâmbătă seară, când trupul a fost observat sub un autoturism parcat pe spaţiul verde dintre două blocuri de pe strada General Dragalina. A fost anunţată poliţia pe 112, un echipaj de la Secţia 2 constatând că, într-adevăr, sub autoturismul indicat se afla un bărbat despre care echipajul SMURD, sosit la faţa locului, a confirmat că era decedat. Primele suspiciuni, că omul avusese o moarte violentă, din cauza loviturii la cap şi sângelui din jurul său, au fost confirmate în urma examinării medico-legale efectuate de urgenţă. În urma investigaţiilor, oamenii legii au putut formula o serie de concluzii care exclud, aproape total, probabilitatea ca bărbatul, care are vârsta de 40 de ani, să fi fost victima unei agresiuni sau accident.

"Cercetările au relevat faptul că bărbatul a suferit traumatismele în urma căderii din picioare şi că a ajuns singur sub autoturismul unde a fost găsit decedat. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie clarificate toate circumstanţele în care bărbatul a decedat", a conchis cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 14703 ori Ultima modificare Luni, 06 August 2018 00:19

1 comentariu

 • postat de Iulia
  Luni, 30 Iulie 2018 22:38
  78.96.80.***
  La boala de care suferea,nu se explica sangele.Cu singuranta a fost agresat.N o fi fost el cel mai bun cetatean,dar a fost un OM.
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.