Buletine româneşti, falsificate pentru bulgari

Buletine româneşti, falsificate pentru bulgari
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Alexandr I., în vârstă de 29 de ani, cetăţean al Republicii Moldova, s-a prezentat, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi. Bărbatul era pasager într-un autoturism marca Citroen, înmatriculat în Bulgaria.

În baza analizei de risc pe linia migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră le-au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, ocazie cu care au descoperit, într-un buzunar al vestei cu care era îmbrăcat bărbatul, două cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor române. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, oamenii legii au stabilit că documentele sunt false.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a primit documentele de la o persoană necunoscută şi urma să le înmâneze unei alte persoane, în Bulgaria.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Citit 2105 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Octombrie 2018 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.