La 84 de ani, condamnat la 10 ani de ÎNCHISOARE

La 84 de ani, condamnat la 10 ani de ÎNCHISOARE

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

Un bărbat în vârstă de 84 de ani, din Tecuci, îşi va trăi bătrâneţile după gratii, după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Tecuci, Biroul de Investigaţii Criminale, în baza verificărilor efectuate, s-au deplasat în municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, la domiciliul  unui bărbat de 84 ani, faţă de care  Tribunalul Galaţi a emis un mandat de executare în baza sentinţei penale pronunţată de Tribunalul Galaţi, definitivă prin decizie penală a Curţii de Apel Galaţi, prin care condamnatul are de executat pedeapsa închisorii de 10 ani, pentru infracţiunea de omor”, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost găsit la domiciliu şi a fost ridicat de oamenii legii în vederea întocmirii documentelor de încarcerare pentru Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Bătrânul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi după ce a înjunghiat, cu un briceag, un tânăr de 20 de ani din Tecuci. Cei doi s-au întâlnit în Piaţa Centrală din Tecuci. Amândoi erau cu bicicletele, iar la un moment dat tânărul de 20 de ani a dat peste bicicleta bătrânului. De aici a început scandalul, cei doi adresându-şi mai multe înjurături. Victima l-ar fi îmbrâncit pe inculpat, moment în care acesta din urmă a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe tânăr de două ori în zona toracică stângă. Deşi a fost transportat la spitalul din Tecuci, iar mai apoi la Galaţi, tânărul de 20 de ani nu a supravieţuit.

Astfel, bătrânul a fost pus sub acuzare şi acum s-a ales cu o condamnare de 10 ani, el fiind încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Citit 4095 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018 00:15

1 comentariu

  • postat de Cristian Vineri, 09 Noiembrie 2018 23:30 5.90.217.*** Link la comentariu
    1
    1

    Incredibil..Asta_i Romania... Nu pot crede ceea ce am citi.. Condolence fam tanarului ucis si sincera i_mi pare dau si pt batranel

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.