La 84 de ani, condamnat la 10 ani de ÎNCHISOARE

La 84 de ani, condamnat la 10 ani de ÎNCHISOARE
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un bărbat în vârstă de 84 de ani, din Tecuci, îşi va trăi bătrâneţile după gratii, după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Tecuci, Biroul de Investigaţii Criminale, în baza verificărilor efectuate, s-au deplasat în municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, la domiciliul  unui bărbat de 84 ani, faţă de care  Tribunalul Galaţi a emis un mandat de executare în baza sentinţei penale pronunţată de Tribunalul Galaţi, definitivă prin decizie penală a Curţii de Apel Galaţi, prin care condamnatul are de executat pedeapsa închisorii de 10 ani, pentru infracţiunea de omor”, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost găsit la domiciliu şi a fost ridicat de oamenii legii în vederea întocmirii documentelor de încarcerare pentru Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Bătrânul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi după ce a înjunghiat, cu un briceag, un tânăr de 20 de ani din Tecuci. Cei doi s-au întâlnit în Piaţa Centrală din Tecuci. Amândoi erau cu bicicletele, iar la un moment dat tânărul de 20 de ani a dat peste bicicleta bătrânului. De aici a început scandalul, cei doi adresându-şi mai multe înjurături. Victima l-ar fi îmbrâncit pe inculpat, moment în care acesta din urmă a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe tânăr de două ori în zona toracică stângă. Deşi a fost transportat la spitalul din Tecuci, iar mai apoi la Galaţi, tânărul de 20 de ani nu a supravieţuit.

Astfel, bătrânul a fost pus sub acuzare şi acum s-a ales cu o condamnare de 10 ani, el fiind încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Citit 4599 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018 00:15

1 comentariu

 • postat de Cristian
  Vineri, 09 Noiembrie 2018 23:30
  5.90.217.***
  Incredibil..Asta_i Romania... Nu pot crede ceea ce am citi.. Condolence fam tanarului ucis si sincera i_mi pare dau si pt batranel
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.