Jefuit din bunătatea soţiei

Jefuit din bunătatea soţiei

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un octogenar din Galaţi a ajuns la poliţie zilele trecute după ce casa i-a fost prădată de o necunoscută pe care soţia sa a lăsat-o să intre în locuinţă. Deşi nu o cunoştea, bătrâna i-a permis accesul în casă străinei care i-a bătut la uşa apartamentului de pe strada Portului.

Într-un moment de neatenţie a bătrânei, individa a pus mâna pe bani, 20.000 de lei, pe care îi văzuse depozitaţi într-o geantă diplomat, după care a plecat.

Poliţiştii au dat de urma suspectei, în persoana unei femei de 54 de ani, asupra căreia au fost găsiţi şi banii furaţi. Escroaca este cercetată pentru furt.

Citit 1841 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2018 23:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro