Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În urma verificărilor efectuate în vederea soluţionării unei sesizări, poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Protecţie a Mediului au constatat că o societate comercială, în calitate de generator de deşeuri rezultate din amenajări interioare, efectuate la un imobil situat pe strada Brăilei, nu a încheiat contract cu operatorul licenţiat pentru transportul acestora şi nici nu a solicitat punerea la dispoziţie a unui recipient pentru depozitarea molozului. Persoana juridică a fost sancţionată contravenţional, cu o amendă în valoare de 2.500 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 124/2016.
De asemenea, în timpul activităţii de patrulare, poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Protecţie a Mediului au constatat că numitul G.A. a ocupat trotuarul aferent unui bloc de pe strada Saturn cu un număr de aproximativ 20 de saci cu moloz, îngreunând astfel circulaţia pietonală şi dăunând esteticii şi curăţeniei din zonă. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional, cu o amendă în valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 260/2018.

Citit 737 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2018 18:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro