AMENDĂ-RECORD pentru un ”zmeu” al şoselelor

AMENDĂ-RECORD pentru un ”zmeu” al şoselelor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un mătcaş de numai 23 de ani este deţinătorul absolut al recordului în materie de amenzi rutiere împuşcate dintr-un singur foc, după ce a fost tras pe dreapta în judeţul Vaslui.

Oprirea în trafic a gălăţeanului nu a fost o operaţiune uşoară, poliţiştii rutieri din judeţul vecin încercând zadarnic să oprească maşina pe care au înregistrat-o circulând cu nu mai puţin de 180 de kilometri la oră, pe DE 581, între localităţile Bârlad şi Crasna. Şoferul a gonit mai departe, fiind interceptat în trafic după ce alte două echipaje de poliţie au făcut un baraj pe şosea, în apropiere de municipiul Vaslui. Controlul documentelor avea să pună capac vitezei pentru care oricum ar fi primit o amendă usturătoare. Agenţii au constatat că maşina condusă de gălăţean, înmatriculată în Bulgaria, avea ITP-ul expirat, foliile aplicate pe geamuri nu erau omologate, iar pneurile erau de vară.

"Având în vedere circumstanţele și refuzul repetat de a opri la semnalele poliţiştilor, conducătorul auto a fost imobilizat de agenţi. În urma verificărilor efectuate, bărbatul de 23 de ani nu a putut prezenta documentele solicitate cu ocazia controlului. Pentru neregulile constatate, a fost amendat cu 10.005 lei", se precizează într-un comunicat al IPJ Vaslui. În plus, mătcaşul a rămas şi fără permis, care i-a fost suspendat pentru 90 de zile, dar şi fără certificatul şi plăcuţele de înmatriculare ale maşinii.

CITEȘTE ȘI: Gălăţenii nu prea contestă amenzile de la Poliţia Locală

Citit 3994 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2018 00:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.