314 voturi vin de după gratii

314 voturi vin de după gratii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, atunci când va avea loc cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale, la Penitenciarul Galaţi va ajunge, începând cu ora 8,00, o urnă mobilă de la Secţia de votare nr. 38, aferentă Grupului Şcolar „Elena Doamna" din Galaţi.

Conform situaţiei efectivului de persoane private de libertate aflate în custodia penitenciarului, vineri, la ora 12, din totalul de 791 deţinuţi, au drept de vot 379 persoane, 314 dintre acestea exprimându-şi intenţia de a-şi exercita acest drept.

„Pentru buna desfăşurare a activităţii de votare, instituţia noastră a făcut demersurile legale către serviciile publice comunitare de evidenţă a populaţiei în vederea preschimbării actelor de identitate aparţinând persoanelor private de libertate al căror termen de valabilitate era expirat”.

„Cabinele de vot au fost  amplasate în interiorul locului de deţinere, luându-se toate măsurile pentru asigurarea caracterului secret şi liber exprimat al votului”, ne-a explicat Geanina Crăciun, purtătoarea de cuvânt de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Citit 906 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.