Cocaina şi canabisul, drogurile cele mai căutate

Cocaina şi canabisul, drogurile cele mai căutate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste trei kilograme de cocaină şi zeci de kilograme de canabis reprezintă doar o parte a cantităţii de stupefiante adunate de la dealeri în decurs de numai două săptămâni.

Peste 40 de persoane suspectate de trafic de droguri de risc şi mare risc au ajuns, temporar, după gratii. Nu suntem deloc în urmă când vine vorba de consumul de droguri de orice tip, stupefiante de la cele mai ieftine la cele care se vând la preţuri prohibitive fiind ridicate cu ocazia a 79 de percheziţii făcute în ţară de poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT. Grupările vizate, care potrivit datelor făcute publice, însumează 136 de persoane, au intrat în atenţia autorităţilor după ce acestea au adunat date privind achiziţionarea şi comercializarea de stupefiante. Percheziţiile s-au soldat cu depistarea şi confiscarea a zeci de kilograme de droguri. 

"Au fost indisponibilizate 3.060 de grame cocaină, peste 27 de kilograme de canabis, 137 de comprimate ecstasy, 120 de grame de amfetamină, 95 de grame de haşiş, 7,7 grame şi patru doze de heroină, 667 grame de rezină de canabis, 27 de plante de cannabis, 50 de grame de ketamină, 25 de grame MDMA, zece grame masă vegetală, opt comprimate, şapte grindere şi patru cântare electronice", se arată în comunicatul Poliţiei Române.

Pe lângă produse, poliţiştii au ridicat din locaţiile percheziţionate şi 37.547 de lei, 9.550 de euro şi 900 de euro falşi. 136 de persoane sunt anchetate în aceste dosare, dintre care 43 au fost reţinute sau arestate şi patru au fost plasate sub control judiciar.

Citit 4119 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2019 00:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.