PERCHEZIȚII | Parfumuri false, vândute ca originale pe internet

PERCHEZIȚII | Parfumuri false, vândute ca originale pe internet
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Afacerea unui gălăţean care s-a apucat să vândă, pe internet, parfurmuri ale unor mărci renumite, a căror valoare, ca originale, ar fi depăşit 80.000 de lei, a fost ruinată după ce poliţiştii au intrat pe fir.

Două percheziţii domiciliare au fost necesare pentru ca poliţiştii de frontieră, care aveau informaţii despre preocupările gălăţeanului de 33 de ani, să adune probe privind activitatea acestuia.

În urma descinderilor, autorizate de Parchetul Judecătoriei Galaţi, au fost descoperite 169 de flacoane de parfumuri fine, purtând însemnele unor mărci celebre. Oamenii legii au motive întemeiate să afirme că marfa este de fapt contrafăcută şi că era prezentată ca originală, motiv pentru care au confiscat parfumurile şi au deschis un dosar de cercetare penală pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

ATENȚIE ce cumpăraţi! Cosmetice expirate, oprite de la comercializare [link]

Citit 11851 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2019 01:18

1 comentariu

 • postat de Mihaela
  Sâmbătă, 02 Martie 2019 18:56
  213.233.85.***
  Pe la Medgidia daca s-ar putea face cateva perchezitii si in Judetul Constanta. Sunt mana'n mana cu autocare ce pleaca si vin din Turcia,Bulgaria,etc. .tigari Ashima(parca asa le spune) parfumuri cu nume de brand ,sunt puse femei la inaintare cu copii ,din ce am auzit ,e jale...se vand multe... Multe...
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.