A încercat să ”ungă” poliţiştii, pentru că se grăbea

A încercat să ”ungă” poliţiştii, pentru că se grăbea
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Ideea care s-a dovedit absolut nefericită i-a aparţinut unui cetăţean moldovean care se ocupă cu servicii de coletărie. Autovehiculul pe care acesta îl conducea a fost tras pe dreapta pe drumul care leagă localităţile Oancea şi Roşcani, în ultima zi a lunii februarie.

Echipajul Poliţiei de Frontieră, format dintr-un ofiţer şi un agent, i-a solicitat actele şi i-a cerut să deschidă uşile autoutilitarei, pentru a verifica interiorul. Bărbatul de la volan s-a conformat până la un punct, încercând o manevră ilegală de a evita verificarea coletelor, pe care, susţinea el, urma să le transporte în Italia. Astfel, printre actele pe care le-a înmânat poliţiştilor, a strecurat şi 40 de euro, cu rugămintea să fie lăsat să plece mai repede. Demersul i-a eşuat lamentabil, pentru că poliţiştii au refuzat banii şi nu l-au lăsat să se îndrepte spre destinaţie, ci l-au dus la sediul Sectorului de la Oancea, de unde au anunţat Direcţia Anticorupţie.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru dare de mită, cercetările continuând pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Citit 2500 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2019 01:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.