A încercat să ”ungă” poliţiştii, pentru că se grăbea

A încercat să ”ungă” poliţiştii, pentru că se grăbea
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Ideea care s-a dovedit absolut nefericită i-a aparţinut unui cetăţean moldovean care se ocupă cu servicii de coletărie. Autovehiculul pe care acesta îl conducea a fost tras pe dreapta pe drumul care leagă localităţile Oancea şi Roşcani, în ultima zi a lunii februarie.

Echipajul Poliţiei de Frontieră, format dintr-un ofiţer şi un agent, i-a solicitat actele şi i-a cerut să deschidă uşile autoutilitarei, pentru a verifica interiorul. Bărbatul de la volan s-a conformat până la un punct, încercând o manevră ilegală de a evita verificarea coletelor, pe care, susţinea el, urma să le transporte în Italia. Astfel, printre actele pe care le-a înmânat poliţiştilor, a strecurat şi 40 de euro, cu rugămintea să fie lăsat să plece mai repede. Demersul i-a eşuat lamentabil, pentru că poliţiştii au refuzat banii şi nu l-au lăsat să se îndrepte spre destinaţie, ci l-au dus la sediul Sectorului de la Oancea, de unde au anunţat Direcţia Anticorupţie.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru dare de mită, cercetările continuând pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Citit 2352 ori Ultima modificare Duminică, 03 Martie 2019 01:19

1 comentariu

 • postat de atamanu
  Sâmbătă, 02 Martie 2019 08:44
  188.24.255.***
  "...Bai prapadituli, da nu ti rusini, bai !!! Tu dai "atentie" la un domn politist di frontieri 40 de euroi, bai nesimtituli.!!! D'apoi ci si faca saracanul di el cu 40 de euroi, cand pi el il costa numa revizia la Audili Q8 pi putin 500 de euroi si curentul di la incalzirea prin pardoseala vilei cu etaj cam tot pi atata...Ca si nu mai vorbesc di altili...R'ati ai dreacu di mocangii...ci bini va faci..."
  3
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.