Accident cu patru victime. Două mașini s-au ciocnit violent într-o neacordare de prioritate
Foto: GSDG

Accident cu patru victime. Două mașini s-au ciocnit violent într-o neacordare de prioritate
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Evenimentul soldat cu rănirea a patru persoane, avarierea a două autoturisme și blocarea temporară a traficului în apropiere de Galați a avut loc luni după-amiază, pe DN 26, în afara localității Vânători. Potrivit informațiilor oficiale, în coliziune au fost implicate două autoturisme care se deplasau dinspre Galați către Tulucești, unul în spatele celeluilalt.

Din câte se pare, șoferul mașinii aflate în față, un bărbat de 54 de ani, ar fi vrut la un moment dat să întoarcă pentru a schimba direcția de mers, dar nu s-ar fi asigurat și nici nu ar fi acordat prioritate mașinii care venea din spate. Impactul violent dintre cele două mașini s-a soldat cu rănirea șoferului de 54 de ani, aflat singur în mașină, a șoferului celei de-a doua mașini, un tânăr de numai 18 ani, și a doi bărbați, pasageri în autoturismul acestuia, cu vârste de 41 și respectiv 48 de ani. Toți au primit îngrijiri medicale de la echipajele de urgență sosite la fața locului, fiind ulterior transportați la spital pentru investigații.

Potrivit Poliției Rutiere, niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

În cauză, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 5218 ori Ultima modificare Marți, 05 Martie 2019 17:00

1 comentariu

 • postat de Vasile
  Marți, 05 Martie 2019 20:24
  89.121.153.***
  Accidentul a avut loc la patru benzi -Aviasan ! Pentru cei care nu au observat in toată porțiunea exista doar o întrerupere a liniei continue ! Cei care locuiesc sau au firme pe partea dreapta ( spre Vânători ) , efectiv nu au cum ieși si merge spre Galati !!??? Erau in discuție doua sensuri giratorii dar acestea trebuiau executate de Primăria Vanatori! Bine-nțeles , nu sunt bani ! Spre comparative, porțiunea de la Metro pana in Bariera Traian , tot 4benzi are linia continua întreruptă de 29 de ori ! Așa ca la “țara “, la Vânători , așteptați ! Ori vine regională de la Iasi ori primăria ! Pana atunci spor la amenzi !
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.