Anchetă după ce o studentă şi-a pierdut viaţa

Anchetă după ce o studentă şi-a pierdut viaţa
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Republica Moldova, studentă la o facultate din Galaţi a decedat pe un pat de spital, după ce a fost internată, sâmbătă spre duminică noapte. Tânăra a ajuns la spital în comă alcoolică, iar în urma testelor s-a stabilit că, pe lângă intoxicaţia etanolică, fata avea şi o intoxicaţie cu o substanţă necunoscută. Tocmai de aceea, poliţiştii gălăţeni au deschis în cauză un dosar penal. „Se fac cercetări pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Studenta din Republica Moldova era cunoscută cu probleme cardiace şi, se pare, ar fi suferit, în trecut, şi o intervenţie chirurgicală.

Poliţiştii aşteaptă acum rezultatul testelor toxicologice pentru a stabili despre ce substanţă este vorba şi pentru a face lumină în acest caz.

Citit 5858 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2019 01:06

2 comentarii

 • postat de Aln
  Miercuri, 03 Aprilie 2019 12:29
  109.166.128.***
  Mai nou dacă te duci ca adult în oraș și bei un pahar de vin sau două, și într-o fracțiune de secundă cât nu ești atentă vine un "șmecher" și îți pune ceva în pahar, înseamnă că nu îți mai ajunge.
  Fi-mi-ar scârbă de mentalitățile voastre. A murit o femeie de 20 de ani. Voi nu știți decât să aruncați cu pietre în corpul deja mort, care nu mai simte nimic dar fiecare lovitură rănește persoanele care țineau la ea. Urâtă nație mai avem.
  3
  14
  Raportează
 • postat de Alexuz
  Miercuri, 03 Aprilie 2019 08:07
  5.2.205.***
  Nu le mai ajunge bautura mai nou amesteca toate prostiile ca sa fie "cool."
  11
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.