Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un angajat al unei societăţi agricole din judeţul Galaţi riscă să-şi piardă locul de muncă şi să ajungă după gratii pentru că a organizat o lovitură în urma căruia a sustras pete o jumătate de tonă de combustibil. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din Rediu, ar fi trebuit să păzească societatea şi bunurile acesteia, numai că, împreună cu un alt consătean, de 33 de ani, a pus în aplicare un plan care să îi aducă venituri consistente şi rapide. Au mers împreună, cu un autoturism, în miez de noapte, la sediul societăţii şi au umplut zeci de bidoane cu motorină din depozitul unităţii, pe care le-au încărcat în portbagaj. Ghinionul a făcut ca, la ieşirea pe poartă, drumul să i se intersecteze cu cel al unui echipaj de poliţie. La vederea autospecialei, cei doi au demarat în trombă şi au reuşit să ajungă destul de departe cât să abandoneze maşina şi marfa furată. Poliţiştii au găsit 26 de bidoane de combustibil, stabilind ulterior că cei doi sustrăseseră nu mai puţin de 665 de litri de motorină, în valoare de 3.600 de lei. În baza celor constatate, poliţiştii au deshis un dosar penal pentru furt, reţinându-i pe cei doi la scurt timp. Suspecţii sunt cercetaţi sub control judiciar, emis pe o perioadă de 60 de zile.

Citit 2111 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2019 13:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro