UPDATE | ALERTĂ în cadrul IPJ Galaţi după ce un tânăr a fugit din sediul unei secţii de Poliţie

UPDATE | ALERTĂ în cadrul IPJ Galaţi după ce un tânăr a fugit din sediul unei secţii de Poliţie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE | Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


UPDATE | Căutările nu au durat însă foarte mult, tânărul de 19 ani fiind capturat de oamenii legii după trei ore de libertate. Tânărul a fost depistat de un echipaj al Secţiei 1, la intersecţia străzii Maior Iancu Fotea cu strada Nicolae Bălcescu. La vederea poliţiştilor, acesta a încercat din nou să fugă, dar a fost prins şi imobilizat. Astfel, tânărul a ajuns din nou, la sediul Secţiei 3 Poliţie, la audieri, urmând ca poliţiştii să întocmească un nou dosar penal pe numele său, pentru evadare. Oamenii legii au folosit pentru depistarea fugarului şi un câine de urmă.

De asemenea, la nivelul Inspectoratului de Poliție s-a deschis o anchetă în urma căreia se va stabili cum a fost posibil ca tânărul să fugă din sediul Poliției.


Alertă în cadrul IPJ Galaţi după ce un tânăr a fugit din sediul Secţiei 3 Poliţie. Zeci de maşini de poliţie au plecat în căutarea evadatului, fiind instituite filtre la toate ieşirile din oraş. Cel care a fugit din sediul Secţiei 3 are 19 ani, este din Galaţi, şi este  bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt.

Tânărul a  ajuns la poliţie după ce, pe data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 3,30, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi l-a surprins în flagrant un în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un autoturism aflat într-o parcare din cartierul Micro 20.

La vederea poliţiştilor, acesta a fugit, oamenii legii plecând în urmărirea lui. Tânărul a fost în cartierul Micro 17, încătuşat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat că tânărul de 19 ani, din municipiul Galaţi, ar mai fi comis, în aceeaşi noapte, trei furturi din autoturisme şi un furt din anexa unei locuinţe. După ce au stabilit toate aceste amănunte, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore. Imediat după emiterea ordonanţei de reţinere, tânărul s-a făcut nevăzut din sediul secţiei de poliţie, punând astfel pe jar întregul inspectorat de poliţie.

Semnalmente: înălţime - 1,65 m, constituţie atletică, păr şaten deschis, tuns scurt.

La momentul evadării, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare grena, blugi albaştri, iar în picioare purta pantofi sport închişi la culoare.  

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 6827 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2019 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.