Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Doi tineri din judeţul Galaţi sunt cercetaţi penal pentru că s-au urcat la volan, deşi nu deţineau permise de conducere. Primul, un bărbat de 29 de ani din Smârdan, a fost tras pe dreapta pe raza localităţii de domiciliu de un echipaj căruia i-a prezentat un document despre care pretindea că îi să dreptul să şofeze. Actul, pe care scria "Provisional Driving Licence", nu şi-a găsit însă corespondent în baza de date verificată de agenţi, care au stabilit că cel de la volan nu era titular al vreunui permis de conducere emis sau recunoscut de autorităţile române. În consecinţă, i-au făcut tânărului dosar penal pentru conducere fără permis.

Cu aceeaşi sancţiune s-a ales şi un tânăr de 28 de ani, depistat la Tecuci, la volanul unei maşini pe care nu ar fi trebuit să o conducă. Poliţiştii au aflat că nu avea permisul asupra lui din cauză că acesta îi fusese reţinut, ca urmare a comiterii unei infracţiuni la regimul rutier, în 2017.

Citit 1045 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2019 17:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro