Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Toate instituţiile care au program cu publicul pe linia primirii şi eliberării documentelor vor avea o vacanţă prelungită care va cuprinde Paştele şi ziua de 1 mai. Astfel, ghişeele de la Paşapoarte, Caziere şi Permise şi Înmatriculări vor fi închise începând cu ziua de vineri, 26 aprilie, şi până pe 1 mai, urmând să se revină la programul normal de lucru de joi, 2 mai.

Singura excepţie o vor face poliţiştii rutieri de la Compartimentul Restituiri Permise şi Certificate de Înmatriculare, care vor veni la serviciu pe 26 şi pe 30 aprilie, în intervalul orar 8,00 - 12,00, pentru a fi la dispoziţia gălăţenilor care trebuie să îşi ridice documentele reţinute ca urmare a săvârșirii abaterilor de la normele rutiere.

Citit 1010 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2019 10:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro