Taxi distrus de flăcări

Taxi distrus de flăcări
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Intervenţie de urgenţă a pompierilor gălăţeni, ieri dimineaţă, în cartierul Micro 13B. Salvatorii au fost solicitaţi pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism Dacia Logan. Se pare că maşina, care era taximetru, a luat foc chiar în benzinăria din Micro 13B. Martorii au reuşit să împingă maşina în afara benzinăriei, în stradă, evitând astfel o posibilă extindere a flăcărilor.

„Flăcările au cuprins partea din faţă a autoturismului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere, care a lichidat incendiul. Maşina a ars în proporţie de 70 la sută. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la compartimentul motor al autoturismului. Nu s-au înregistrat victime”, ne-a declarat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Citit 2202 ori Ultima modificare Luni, 24 Iunie 2019 00:55

1 comentariu

 • postat de cred ca asa e procedura.....
  Vineri, 21 Iunie 2019 20:31
  92.114.82.***
  daca ti-a luat masina sau un bun imobiliar foc si nu ai reusit sa stingi focul cu mijloace proprii cind vin salvatorii sa stii ca in urma lor nu mai ai nimic bun. se da cu tone de apa, topoare, etc.....cred ca asa trebuie sa faca dar si tu trebuie sa stii ca din urma lor nu mai ramine nimic din bunul tau. cel mai bine e sa previi situatiile cit e posibil prin respectarea unor reguli si sa fi dotat cu mijloace de interventii pe care sa stii sa le folosesti. .....dupa aia vine potopul.......
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.