Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi - I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în România. Autoturismul era condus de gălăţeanul S.C., în vârstă de 40 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Citit 771 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2019 16:29

1 comentariu

  • postat de v Marți, 20 August 2019 10:41 89.136.231.*** Link la comentariu
    0
    1

    Sunt sute de indivizi in tot judetul galati care conduc fara permis sau sub influienta bauturilor alcoolice si a drogurilor. Va spun eu ca stiu exact situatia dar asta e treaba politiei.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.