Beat şi fără permis, parca o maşină

Beat şi fără permis, parca o maşină

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ora târzie şi faptul că nu condusese decât câţiva metri nu l-au ajutat deloc pe un tânăr din Galaţi, prins la volanul unei maşini, deşi se afla în stare de ebrietate şi fără permis de conducere. Gălăţeanul, în vârstă de 23 de ani, a dat nas în nas cu poliţiştii pe strada Textiliştilor, la puţin după miezul nopţii. Agenţii au vrut să îl verifice pe şofer, dar nu au putut obţine de la el permisul, pentru că nu avea. În schimb, au stabilit că băuse, valoarea indicată de etilotest fiind de 0,74 la mie alcool în aerul expirat. În apărarea lui, tânărul a spus că abia se urcase la volanul maşinii care nu îi aparţinea, nu ca să meargă pe distanţă mare, ci ca să o parcheze corect. Varianta i-a fost susţinută şi de proprietara maşinii, o femeie de 43 de ani, aflată pe scaunul din dreapta, care a recunoscut că ştia că bărbatul nu are carnet. Cele constatate le-au adus amândurora necazuri, lui sub forma unui dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, iar ei, pentru încredinţarea maşinii unei persoane care nu deţine carnet.

Citit 2413 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2019 15:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro