Recoltă de şoferi beţi în judeţ

Recoltă de şoferi beţi în judeţ

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Circulaţia pe drumurile judeţene şi comunale este o veritabilă ruletă rusească sub aspectul siguranţei pe care o oferă, în trafic, conducătorii auto. În numai câteva ore, în diferite puncte ale judeţului, poliţiştii au depistat în trafic patru conducători auto care au combinat nefericit alcoolul şi volanul. Cu vârste cuprinse între 26 şi 50 de ani, şoferii au fost traşi pe dreapta la Pechea, Mihail Kogălniceanu, Bereşti şi Fârţăneşti, unii la primele ore ale dimineţii, alţii târziu, în noapte. Toţi au avut un numitor comun şi anume valori ale alcoolemiilor cuprinse între 0,52 şi 0,97 la mie în aerul expirat, adică peste limitele admise pentru o simplă contravenţie. Drumurile şoferilor beţi s-au terminat la spital, unde au fost escortaţi pentru probe biologice. Ei sunt cercetaţi penal şi vor rămâne, pentru o vreme, pietoni.

Citit 922 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2019 15:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro