Impact violent, sub Viaduct

Impact violent, sub Viaduct

GSDG
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Două maşini s-au ciocnit violent după ce şoferul uneia dintre ele a ignorat un indicator STOP şi a pătruns pe o arteră extrem de circulată din Galaţi. S-a întâmplat la Viaductul de la Combinat, la intersecţia străzilor Combinatului şi Drumul de Centură.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 43 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a ieşit de pe strada Combinatului pentru a se înscrie pe Drumul de Centură. Nu a oprit pentru a acorda prioritate autoturismelor care circulau pe şoseaua ocolitoare şi a nimerit în calea unei maşini la volanul căreia se afla o femeie de 43 de ani.

În urma impactului, ambii şoferi au fost răniţi, fiind preluaţi de echipajele de la Ambulanţă şi transportaţi la spital.

Poliţiştii rutieri au consemnat că niciunul dintre şoferi nu consumase alcool şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 12529 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 14:09

2 comentarii

 • postat de brighila costica Duminică, 22 Septembrie 2019 10:45 79.115.27.*** Link la comentariu
  0
  2

  Da, este necesar un semafor cu temporizare asemănătoare celui de la intersecţia str. Prelungirea Brăile cu Drumul de Centură.

  Raportează
 • postat de faceti ceva acolo..... Luni, 16 Septembrie 2019 19:43 92.114.82.*** Link la comentariu
  0
  10

  acolo accesul se face foarte greu, la risc din cauza fluxului neintrerupt si a vitezei cu care se circula pe centura. trebuie gasita o solutie care sa inlesneasca patrunderea pe centura orasului in aceea zona...... asta-i treaba politiei si a primariei, sa ne ajute si nu sa umple orasul cu semafoare nefunctionale sau fara rost.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.