A încercat să mituiască doi poliţişti

A încercat să mituiască doi poliţişti
Dosar penal pentru un șofer
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au finalizat cercetările şi au întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Bărbatul trimis în judecată este acuzat că, pe 6 martie 2019, a condus pe drumurile publice un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism şi o semiremorcă, fără a poseda permis de conducere corespunzător. În momentul în care a fost oprit în trafic, aceasta a oferit suma de 400 de lei unui lucrător de poliţie pentru ca acesta să nu îşi îndeplinească atribuţiile de serviciu, respectiv să nu întocmească proces-verbal de constatare a infracţiunii de conducere pe drumurile publice şi implicit dosar penal. Ulterior, bărbatul şi-a încercat norocul şi cu un alt poliţist, căruia i-a oferit 500 de lei pentru a-l scăpa de dosarul penal.

Poliţiştii au sunat la Direcţia generală Anticorupţie şi au anunţat tentativa de mituire, iar ofiţerii DGA au procedat la prinderea în flagrant a inculpatului.

Ancheta în acest caz s-a desfăşurat cu ajutorul lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi.

Citit 1819 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.