Ucraineni cercetaţi penal în România

Ucraineni cercetaţi penal în România

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Cetăţeanul ucrainean P.K., în vârstă de 32 de ani, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier. Bărbatul conducea un autoturism marca BMW, care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare specific Olandei. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, poliţiştii de frontieră au făcut verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că maşina este radiată din circulaţie de autorităţile din Olanda, din data de 28 octombrie 2016. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat recent autoturismul în cauză, în schimbul sumei de 2.000 de euro, şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este radiat din circulaţie.
În acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul ucrainean K.Y., în vârstă de 30 de ani, la volanul unui ansamblu rutier, format dintr-un autovehicul marca Toyota şi o remorcă, înmatriculat în Ucraina. La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că pentru a conduce ansamblul de vehicule în cauză este necesară categoria "E", pe care şoferul nu o deţine. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă de faptul că permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul să conducă ansamblul de vehicule în cauză.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Citit 705 ori Ultima modificare Luni, 14 Octombrie 2019 17:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro