Hoţ înjunghiat mortal de proprietarul casei vizate

Hoţ înjunghiat mortal de proprietarul casei vizate
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Omor învăluit în mister pe Drumul de Centură din Galaţi. Un bărbat în vârstă de 34 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost înjunghiat. Tragedia s-a petrecut într-o casă în care, se pare, bărbatul în vârstă de 34 de ani ar fi intrat cu intenţia de a fura. Cel care l-a înjunghiat este, conform surselor noastre, proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 64 de ani. Întreaga poveste urmează a fi lămurită de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, oamenii legii refuzând, până la ora redactării acestui material, să furnizeze date despre incident.

Ancheta în acest caz este abia la început, omorul având loc în noaptea de marţi spre miercuri. Conform surselor noastre, dar şi din declaraţiile vecinilor, bărbatul în vârstă de 34 de ani ar fi vrut să îl jefuiască pe cel de 64 de ani. Scopul fiind unul precis, tânărul a intrat în curtea vizată, situată pe Drumul de Centură, într-o zonă fără iluminat public. Tânărul a fost însă surprins de proprietar, acesta încercând să îşi apere avuţia. Pentru asta s-a înarmat cu un cuţit, iar atunci când a avut ocazia l-a înjunghiat pe cel care intrase fără voie în locuinţa sa. Tot pe surse am aflat că între cei doi a fost şi o luptă, proprietarul alegându-se şi el cu câteva răni, pentru care îşi va scoate, cel mai probabil, certificat medico-legal.

După ce a fost înjunghiat, hoţul a reuşit să fugă din curte, dar a căzut chiar lângă gardul casei situate vizavi de cea pe care a încercat să o jefuiască. Aici a fost găsit de vecinii bărbatului în vârstă de 64 de ani. "Era aici, în poartă. Fiica mea mi-a spus, eu nici nu l-am văzut", ne-a spus proprietara. A fost solicitat imediat ajutor medical, însă echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru bărbat. "Un echipaj SMURD s-a deplasat la locul respectiv, dar nu a mai putut face decât să constate decesul. Pacientul avea semne clare de deces, instalându-se deja lividităţile cadaverice. Nu a fost necesară resuscitarea. Prezenta o plagă înjunghiată la nivelul toracelui, toracic bazală", ne-a explicat medicul Ionuţ Băneşanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi.

Vecinii bărbatului de 64 de ani sunt cei care ne-au furnizat informaţii despre incident. "A sărit la om în curte, cică mai era cu cineva, a sărit la bătaie şi omul s-a apărat şi el cu ce-a găsit la îndemână. Vecinul era în pijamale, dacă o fi intrat peste el în casă ce a mai putut face? Mortul era la furat", ne-au povestit vecinii.

Din spusele oamenilor, bărbatul de 64 de ani este gospodar şi, cu siguranţă, a fost vizat de hoţi, aceştia crezând că are lucruri de valoare în casă.

Povestea este destul de încâlcită, iar oamenii legii vor fi nevoiţi să facă lumină în acest caz, urmând să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat. Până acum, însă, despre ceea ce a fost în imobilul de pe Drumul de Centură nu vorbesc decât vecinii, cei în măsură să clarifice lucrurile refuzând să ofere amănunte. Probabil în zilele următoare vor ieşi şi anchetatorii cu detalii, dar, până atunci, crima de pe Drumul de Centură rămâne învăluită în mister, noi putând doar să presupunem că este luată în calcul şi varianta că bărbatul se afla în legitimă apărare.

Citit 10429 ori Ultima modificare Vineri, 08 Noiembrie 2019 00:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.