Bărbat din Ijdileni, găsit mort de prietenul său

Bărbat din Ijdileni, găsit mort de prietenul său
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un bărbat de 34 de ani din satul Ijdileni, comuna Frumușița, a fost găsit mort marţi după-amiază de un prieten venit în vizită. V. I. nu mai fusese văzut de duminică după-amiază, de când fusese vizitat acasă de un unchi. Astăzi, pentru că nu mai știa nimic de amicul său, G. M. s-a dus la el acasă, pentru a vedea ce mai face. L-a găsit mort, lângă pat, cu un pet de 0,5 litri lângă el, mirosind puternic a alcool. A alertat vecinii și aceștia au sunat la 112. Bărbatul nu prezintă urme de violențe și era cunoscut în sat ca fiind un consumator înrăit de alcool. De altfel, el nu avea ocupație, muncea cu ziua în sat. Trupul bărbatului a fost dus pentru necropsie, care va stabili cu exactitate cauza morții. Tânărul nu avea familie și nici rude apropiate în sat.

Citit 6006 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2019 00:17

2 comentarii

 • postat de Tot eu..
  Miercuri, 13 Noiembrie 2019 14:11
  151.76.96.***
  Silviu Anton, băiatul care a decedat este consateanul tau, ar trebui sa astepti rezultatul autopsiei înainte de a scrie ca era un consumator înrăit de alcool, un adevărat jurnalist trebuie sa aiba grija la ceea ce scrie
  0
  4
  Raportează
 • postat de Miriam
  Miercuri, 13 Noiembrie 2019 11:49
  151.76.96.***
  Dumnezeu sa il ierte pe acest băiat care are doar 29 de ani..
  Cel care a scris articolul, ar fi putut să aibă un pic de respect pentru acest tanar si pentru familia lui, ma refer la afirmatia_ citez ,,consumator inrait de alcool,,, nu va doresc sa fiti in locul mamei lui care numai ea stie ce simte acum.
  Nu sunt ruda cu dânșii, am scris doar ceea ce simt citind acest articol.
  1
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.