Compartimentare fără autorizaţie

Compartimentare fără autorizaţie

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
3 comentarii

În urma verificărilor efectuate la un spaţiu comercial, situat în Complex Flora, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal au constatat că în amplasamentul respectiv au fost executate lucrări de construcţii, constând în compartimentări, fără îndeplinirea condiţiilor legale. Persoana juridică a fost sancţionată contravenţional cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, şi s-a dispus intrarea în legalitate, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, actualizată.

Citit 2621 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 23:19

3 comentarii

 • postat de Un contribuabil Luni, 25 Noiembrie 2019 18:17 86.124.200.*** Link la comentariu
  0
  5

  S-a ajuns la fundul sacului, nu mai sunt bani pentru plata salariilor in administratia locala, pentru ca le-a fost data mana libera la marit salarii care nu sunt de neglijat, iar pentru completarea lor, Locala este un aspirator de adunat bani, activitate cu care se mandreste in bilanturi! Nimeni nu stie cati angajati sunt in aceasta institutie, schema de organizare si mai ales salariile pe care le primesc dar mai ales in slujba cui servesc!

  Raportează
 • postat de Iancu Jianul Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 10:02 5.13.225.*** Link la comentariu
  0
  12

  Compartimentarea nu necesita nici o autorizatie, slabirea structurii de rezistenta DA!
  Ca si o amenda din ce auzisem, o pers isi monta gresie fara autorizatie! :)))))))))))))))))))))))
  Astia merita procese, care le pierd... apoi la CEDO! Pacat ca nu retardu si toapa plateste, tot noi platim? Este JUST? Vorb unui pers... care nu se compromite pentru linistea... altora mai ales!

  Pe astia nu I-a tras nimeni de urechi... asa public cateva sute... sa lasa fete pe strada. pline de sange DA! RUSINE!

  Raportează
 • postat de koves Joi, 14 Noiembrie 2019 17:40 89.137.136.*** Link la comentariu
  4
  30

  Se pare ca politia locala e un instrument de adunat bani de la cei care muncesc si fac ceva. Cum adica sa dai amenda omului ca in spatiul lui isi compartimenteaza? Doar nu demoleaza pereti de rezistenta. Omul pune niste rigips pe spatiul lui si voi amendati pt ca nu are ce? Ce autorizatie? Si daca respiram trebuie autorizatie? Asta e statul bugerar corupt de care vorbea un presedinte ca vrea sa il elimine. Mafia aristrocratiei bugetare. Daca vreau sa imi pun mobila acolo tot autorizatie trebuie? Adica sa va mai dam voua un bir nu?!!!!! La munca, nu la furat!!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.