Şofer bătut în trafic, pe Basarabiei

Şofer bătut în trafic, pe Basarabiei
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un incident revoltător între doi conducători auto a avut loc în plină zi, pe strada Basarabiei. Conflictul ar fi pornit de la faptul că unul dintre ei nu i-ar fi lăsat cale liberă celuilalt, mai grăbit.

Şoferul care nu ar fi cedat este, se pare, un poliţist care se afla în timpul liber, cu maşina personală. În vârstă de 32 de ani, acesta nu ar fi dat curs semnalelor făcute de celălalt conducător auto şi şi-ar fi continuat drumul, motiv pentru care şoferul grăbit l-ar fi urmărit şi blocat în trafic. Cei doi au avut un schimb de replici violent, la finele căruia poliţistul a fost lovit cu pumnul în faţă.

Incidentul a fost raportat la 112, în urma apelului, la faţa locului deplasându-se un echipaj al Ambulanţei, care l-a transportat pe şoferul lovit la spital, şi un echipaj de la Secţia 5 Poliţie. Şoferul agresiv, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a fost dus la poliţie pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc altercaţia. Audiat va fi şi poliţistul, în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Citit 3947 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2019 01:28

2 comentarii

 • postat de rodax
  Vineri, 22 Noiembrie 2019 17:28
  109.103.134.***
  cum se face ca oamenii se grabesc doar atunci cand sunt cu masina, nu si cand sunt pietoni,sau cand folosesc mijloace de transport in comun?
  2
  19
  Raportează
 • postat de ELLA
  Vineri, 22 Noiembrie 2019 16:53
  89.137.227.***
  Foarte multi soferi tineri am vazut ca nu au rabdare cind merg cu masinile pe str.Basarabiei.Se grabesc si cauta sa faca depasiri periculoase.Aceasta strada e cu linii de tramvai dubla si daca e si carosabil ud e periculos sa mergi pesina. Nu,ei se grabesc si te depasesc chiar daca din sens invers vine un tramvai,nu au rabdare.
  1
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.