Şofer bătut în trafic, pe Basarabiei

Şofer bătut în trafic, pe Basarabiei
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un incident revoltător între doi conducători auto a avut loc în plină zi, pe strada Basarabiei. Conflictul ar fi pornit de la faptul că unul dintre ei nu i-ar fi lăsat cale liberă celuilalt, mai grăbit.

Şoferul care nu ar fi cedat este, se pare, un poliţist care se afla în timpul liber, cu maşina personală. În vârstă de 32 de ani, acesta nu ar fi dat curs semnalelor făcute de celălalt conducător auto şi şi-ar fi continuat drumul, motiv pentru care şoferul grăbit l-ar fi urmărit şi blocat în trafic. Cei doi au avut un schimb de replici violent, la finele căruia poliţistul a fost lovit cu pumnul în faţă.

Incidentul a fost raportat la 112, în urma apelului, la faţa locului deplasându-se un echipaj al Ambulanţei, care l-a transportat pe şoferul lovit la spital, şi un echipaj de la Secţia 5 Poliţie. Şoferul agresiv, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a fost dus la poliţie pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc altercaţia. Audiat va fi şi poliţistul, în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Citit 4122 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2019 01:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.