A devenit recalcitrant după ce a fost oprit în trafic

A devenit recalcitrant după ce a fost oprit în trafic
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Folteşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat, regulamentar, semnalele sonore şi luminoase pentru a opri, pe raza localităţii de frontieră Frumuşiţa, un autoturism înmatriculat în România.

La solicitarea prezentării documentelor autoturismului, a permisului de conducere şi a documentelor de identitate, conducătorul auto a refuzat categoric să se legitimeze, l-a bruscat pe unul dintre poliţiştii de frontieră şi a adresat injurii şi ameninţări la adresa oamenilor legii.

Deoarece cel în cauză a continuat cu acelaşi comportament agresiv şi ameninţător, poliţiştii de frontieră l-au condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti. Ulterior, oamenii legii au efectuat verificări şi au stabilit faptul că şoferul autoturismului este cetăţeanul român M.N., în vârstă de 42 de ani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, în cadrul unui dosar penal instrumentat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Citit 2314 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2019 00:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.