Au furat o maşină şi au făcut accident

Au furat o maşină şi au făcut accident

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat doi bărbaţi, de 27 şi 28 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, furt calificat şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 25 spre 26 iunie 2019, cei doi ar fi sustras un autoturism parcat în faţa unui bloc de pe strada Constructorilor, din municipiul Galaţi, la care ar fi montat plăcuţele de înmatriculare furate, în aceeaşi noapte, de la alt autoturism, aflat într-o parcare, pe strada Oltului. După ce au furat maşina, cei doi bărbaţi au plecat la plimbare, iar pe strada G-ral. Alexandru Cernat au lovit şi avariat o maşină parcată în dreptul unui bloc, abandonând autoturismul sustras şi părăsind locul incidentului.
În urma cercetărilor, poliţiştii au reuşit să îi identifice pe cei implicaţi, dar l-au prins doar pe tânărul de 27 de ani, care a şi fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ulterior, magistraţii au dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Poliţiştii continuă activităţile pentru depistarea celuilalt bărbat implicat şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.

Citit 1546 ori Ultima modificare Joi, 20 Februarie 2020 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.