Percheziţii la ISU Galaţi

Percheziţii la ISU Galaţi
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Descinderi, joi dimineaţă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi. Percheziţiile au fost făcute de procurorii Parchetului Militar Iaşi după obţinerea unui mandat de la instanţa competentă. Conform unui comunicat al Parchetului Militar Iaşi, descinderile au fost făcute în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals, nefiind însă vizată o persoană anume. 

„La nivelul Parchetului Militar Iaşi a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu şi infracţiunii de fals. La acest moment în cauză nu s-a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de vreo persoană şi nu s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de nici un inculpat. La data de 20 februarie 2020 s-a efectuat o percheziţie la sediul ISU Galaţi în baza unui mandat emis de instanţa competentă”, se arată într-un comunicat al Parchetului Militar Iaşi. 

Astfel, procurorii militari din Iaşi fac anchetă in rem în acest dosar şi urmează să continue cercetările şi, cel mai probabil, să audieze mai multe persoane. „În cauză urmează a se efectua alte acte de urmărire penală şi administrarea de noi probatorii în scopul aflării adevărului şi soluţionării legale a dosarului”, mai precizează procurorii militari.

Citit 7118 ori Ultima modificare Joi, 27 Februarie 2020 16:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.