Scandalagii şi violenţi, amendaţi

Scandalagii şi violenţi, amendaţi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr.3 i-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de câte 1.000 de lei, fiecare, pe numiţii R.A., de 41 ani şi M.C., de 36 ani, cu amendă de 700 lei pe numitul A.C., de 40 ani şi cu amendă de 2.500 lei, pe numitul L.C., de 32 ani, toţi din Galaţi. Cei în cauză au fost depistaţi, în Piaţa Micro 17, în timp ce proferau cuvinte vulgare şi ameninţau cu acte de violenţă trecătorii. Doi dintre ei au refuzat să dea date cu privire la stabilirea identităţii, fapte ce au atras indignarea cetăţenilor.

Citit 1355 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 20:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro