Hoţi de portofele, prinşi la bancomat

Hoţi de portofele, prinşi la bancomat

Pradă nevalorificată
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
2 comentarii

Doi tineri din Galaţi nu au apucat să se bucure pe deplin de prada unei lovituri pe care au dat-o în ultima zi a lunii aprilie, pentru că au fost surprinşi chiar în timp ce încercau să pună mâna pe marele scop al "muncii" lor, banii.

Cei doi, cu vârste de 12 şi respectiv 22 de ani, au fost surprinşi de un echipaj de poliţie la un bancomat din centrul oraşului, în timp ce se chinuiau să scoată bani. Stângăcia determinată probabil de faptul că nu cunoşteau PIN-ul i-a făcut să pară suspecţi, aspect confirmat după ce poliţiştii au stabilit că acel card îi aparţinea unei persoane pe care nu o cunoşteau, dar cu care avuseseră un singur contact, cu o zi înainte.

"Cei doi au fost conduși la sediul poliției și, la controlul corporal al tânărului de 22 de ani, s-a găsit asupra acestuia un tichet de masă electronic, aparținând, de asemenea, proprietarului cardului bancar. Acesta a fost contactat de polițiști și a precizat că, în după-amiaza zilei de 30 aprilie, în timp ce se afla în cartierul Mazepa, a fost deposedat, prin distragerea atenției, de portofelul în care avea cele două carduri și actul de identitate", declară cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Puse cap la cap, faptele le-au adus celor doi tineri un dosar penal pentru furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și tentativă la infracțiunea de acces ilegal la un sistem informatic, urmând să stabilească gradul de vinovăţie al fiecăruia.

CITEȘTE ȘI: O gălăţeancă a fost jefuită la bancomat

Citit 2508 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Mai 2020 11:44

2 comentarii

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro