Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
2 comentarii

Un furt mai puţin obişnuit a avut loc într-una din nopţile trecute, într-un cimitir din judeţul Galaţi, hoţii reuşind să se facă nevăzuţi cu o pradă a cărei valoare este de câteva mii de lei. S-a întâmplat la Ijdileni, locul unde îşi dorm somnul de veci generaţii de localnici fiind, oarecum, profanat de indivizi certaţi cu legea. Aceştia au atacat la mijlocul săptămânii trecute, în toiul nopţii, reuşind să coboare clopotul greu, să-l încarce într-o maşină şi să dispară. Absenţa clopotului a fost sesizată a doua zi dimineaţă, preotul de la parohia din sat anunţând poliţia. "A fost primită o sesizare privind furtul clopotului din cimitirul situat în afara localităţii Ijdileni. A fost întocmit dosar penal pentru furt, deocamdată cu autor necunoscut. Se fac cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Valoarea estimată a clopotului furat este de circa 5.000 de lei.

Citit 5758 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2020 11:23

2 comentarii

 • postat de GEA LA CARUTA! Marți, 05 Mai 2020 16:48 78.96.81.*** Link la comentariu
  1
  4

  La vremuri noi, metode noi!

  In locul clopotului, Ijdilenii, Sivitenii, si care isi mai duc mortii la cimitirul ala, pai ce sa faca?!, pot folosi, prin rotatie, teleanca de la berbecii de la stanele de oi, dac-or mai fi si alea pe acolo!

  Raportează
 • postat de atentie Luni, 04 Mai 2020 23:09 89.137.136.*** Link la comentariu
  0
  32

  e foame mare in tara din cauza coronavirusului si pt ca s-au intors infractorii specializati din afara si au furat clopotul ca sa il topeasca si sa il dea la un centru de fier vechi. Mare grija la hoti si talhari perioada asta pt ca e mare criza pt ei.
  Nu mai au ce manca si au iesit la drumul mare!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.