Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
1 comentariu

Furturile la drumul mare, în toiul zilei şi în locuri posibil frecventate de multe persoane încep să îşi facă simţită tot mai mult prezenţa în peisajul cotidian. Hoţii atacă nu doar buzunarele sau maşinile, ci şi oamenii, cu violenţă, aşa cum s-a întâmplat luni dimineaţă, în dreptul unui bancomat din centrul oraşului, pe strada Brăilei. Un individ a urmărit o femeie cum scotea bani de la ATM şi când a fost sigur că avea suma extrasă în mână, a bruscat-o şi i-a smuls banii, după care a fugit spre strada Sf. Spiridon.

Femeia a sunat la poliţie, un echipaj de la Secţia 1 identificând-o pe păgubită în persoana unei gălăţence de 74 de ani, care a reclamat că îi fuseseră furaţi 500 de lei.

În urma verificărilor, au dat şi de urma suspectului, un individ de 26 de ani, asupra căruia au găsit banii furaţi. Individul a fost reţinut pentru tâlhărie şi va fi prezentat magistraţilor cu propunerea unei măsuri preventive.

Citit 5002 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2020 11:23

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro