Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Doi tineri din județul Galați au bifat câte un dosar penal la sfârșitul săptămânii trecute, după ce au fost prinși în trafic conducând vehicule, deși nu aveau carnet. Primul, în vârstă de 30 de ani, a fost tras pe dreapta la Tecuci de către polițiștii care i-au cerut documentele pentru control. Nu au avut ce verifica, pentru că permisul de conducere al șoferului figura ca suspendat, ca efect al unei abateri la regimul rutier. Noua abatere i-a adus tânărului un dosar penal, pentru conducere fără permis. Într-o situație similară s-a regăsit și un iveștean de 23 de ani, oprit de polițiști în timp ce se plimba cu un moped neînmatriculat, pe un trotuar aferent DN 25. Faptul că nu mergea pe carosabil nu l-a scutit pe necazuri pe tânăr în momentul în care oamenii legii au constatat nu doar că vehiculul nu era înregistrat, dar și că nu deținea permis de conducere, conform legii. Iveșteanul s-a ales cu dosar penal. 


Citit 2229 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2020 21:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro