Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

După trei zile de "pseudo-stare de alertă", în care autorităţile nu au aplicat sancţiuni, de ieri, autorităţile pot da amenzi! Aşadar, cei care nu respectă măsurile individuale de protecţie a vieţii şi pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătăţii persoanelor sau, mai pe scurt, nu poartă mască de protecţie, riscă amenzi între 500 şi 2.500 de lei. Aceleaşi sancţiuni le riscă şi cei care nu respectă interdicţia de ieşire din zonele stabilite sau care încălcă intervalelor orare în care este permisă ieşirea din aceste zone.
De asemenea, nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor de izolare la domiciliu, se sancţionează cu amendă de la 1.000 la 5.000 de lei.
Nerespectarea interdicţiilor de a organiza mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de întruniri în spaţii deschise, ori întruniri de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment în spatii închise se sancţionează cu amendă de la 3.000 la 15.000 de lei.
Totodată, participarea persoanelor fizice la mitinguri, demonstraţii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de întruniri în spaţii deschise, ori întruniri de natura activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment în spaţii închise se sancţionează cu amendă de la 500 la 2.500 de lei.

 

Citit 1984 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Mai 2020 00:18

1 comentariu

  • postat de REFERENDUM Marți, 19 Mai 2020 13:29 77.111.247.*** Link la comentariu
    0
    5

    Se intelege foarte clar din articol ca daca populatia nu protejeaza viata si iese din izolarea la domiciliu pentru alte motive si intre alte ore decat cele pe care ni le permite conducerea tarii sau nu poarta masca atunci cand iese din casa sau daca se intruneste in grupuri mai mari sub diferite pretexte (indiferent daca la exterior sau la interior) atunci autorităţile pot da amenzi foarte mari!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro